Monday, January 6, 2014

Flori de Sfantul Sf. Ioan Cluj-Napoca

Flori de Sfantul Sf. Ioan Cluj-Napoca

Comanda de la Florarie Non Stop Cluj un buchet de flori ieftin pentru cei care astazi isi serbeaza ziua onomastica. Cu ocazia zilei Sfantului Ioan ( Ion in varianta populara ) puteti sa urati un sincer
La Multi Ani pentru: Ion, Ionel, Ionela, Ioan, Ioana, Ionita, Ionica ori alte nume care isi au radacina in numele acestui sfant, comandand un buchet de flori chiar acum Flori de Sfantul Ioan Cluj
Sfantul Ioan Botezatorul
Comanda flori de Sfantul Ioan ( Ion )
In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus. Nasterea sa a fost vestita de catre ingerul Gavriil lui Zaharia, in timp ce acesta slujea la templu. Pentru ca nu va da crezare celor vestite de ingerul Gavriil, Zaharia va ramane mut pana la punerea numelui fiului sau.
Flori de Sfantul Ioan Cluj-Napoca

Florarie Cluj va asigura livrare in maxim 4 ore de la plasarea comenzii pe site!

Mesaje pentru Sfântul Ion:


Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc să ai parte de toata bunătatea vieţii, de fericire şi de împliniri.
Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu aşa, blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.
Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La mulţi ani, Ioane!
Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!
Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Sa ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La mulţi ani de Sfântul Ioan!
Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasa! La mulţi ani!
Hai noroc şi voie buna, să petrecem împreuna, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

Flori de Sfantul Sf. Ioan Cluj-Napoca
In cazul in care doriti sa comandati Flori de Sfantul Ioan in Cluj-Napoca TOP-SEO ROMANIA va ofera un vocuher cu o reducere de 10% pentru orice comanda mai mare de 49 de RON. Nu uitati sa introduceri codul de reducere "TOP-SEO" in cadrul comenzii dvs online, pe site-ul Florariei Non Stop iar pretul buchetului de flori va fi redus cu 10 procente!


TOP-SEO ROMANIA,
Creat din pasiune,

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share