Monday, January 16, 2012

7 Greseli SEO

7 Greseli SEO

Aveti mai jos o lista cu cele mai intalnite greseli SEO pe care le puteti face fara sa stiti ca va pot afecta rezultatele obtinute in motoarele de cautare:

1. Numele domeniului - Incercati sa obtineti un domeniu cu relevanta. In cele mai multe cazuri domeniul este luat, insa incercati sa utilizati semnul - . Un site care doreste rezultate pentru pantofi din piele poate incerca urmatoarele variante: pantofidinpiele.ro, pantofi-piele.ro, pantofi-din-piele.ro, pantofipiele.ro etc etc. Incercati sa includeti cel putin un cuvant cheie in numele domeniului. Optimizarea SEO va fi mult mai usoara !
2. Pagina de start - Evitati pagina de start cu mesajul Bine ati Venit ori alegeti limba ! Exista inca multe siteuri care utilizeaza aceasta tehnica, cu toate ca dauneaza mult siteului si cu siguranta nu va fi in prima pagina in  Google ori alta lista de motoare de cautare
3. Promovare pe site-uri specializate - Nu este neaparat o greseala dar este o mare pierdere de timp. In general numarul de vizite trimis este foarte mic si nu merita efortul depus. 
4. Site in Flash -  Sunt foarte frumoase siteurile in Flash, din pacate nu prea pot fi optimizate. Incercati sa orientati catre un site bazat pe text si imagini ( eventual animatii .gif) in locul flash-ului. 
5. SPAM - NU FACETI SPAM ! Este o patare a imagini si poate insemna de cele mai multe ori distrugerea unui domeniu  / brand. 
6. Promovari intensive - Nu apelati la firme care va promit mii de linkuri in cateva zile contra unor sume ridicole - 10 euro ! Aveti toate sansele sa fiti exclus din rezultatele Google. 
7. Hosting - Gazduirea web - Alegeti un furnizor serios, nu un server intr-o garsoniera care sa va ofere stabilitate, servicii bune, precum sunt descrise in Gazduirea web.


0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share