Wednesday, May 9, 2012

Optimizare site web

Optimizare site web

Toate lumea cauta pe Google, optimizare site web, de ce oare ? 

Pentru ca poate, acum, toti posesorii de site-uri web au inteles ca un simplu site, care este postat si accesibil pe un server nu face mai nimic. Exista atat de multa competitie pe Romania si sa fim recunoscatori nu este cat pe google.com ! Multumim limba romana! Multumim Romania! :) Si totusi, toata lumea vrea sa detina un web site optimizat. Cu totii dorim optimizare pentru un site web, site-ul, ori siteurile noastre. De ce ? Pentru ca un web site foarte vizitat, cu sute de vizitatori are sanse mult mai mari sa faca o vanzare. De asta . 

Si totusi cum se face optimizarea ? Ehh, aici este o mica poveste de spus dar cel mai simplu trebuie munca, multa munca, incepand cu analiza siteului existent, analiza concurentei, realizarea unui plan de actiune, stabilirea cuvintelor cheie, crearea unei campanii de link building intern + extern, aducerea de linkuri cu valoare - .edu, social links, etc.

Cu un plan corect, fezabil se pot atinge tintele impuse, prima pagina pe Google, prima pozitie in rezultate pentru competitie sub 1 milion de rezultate, chiar si mai mult. Totul depinde de cine se ocupa. Cat stie, cum se face, de ce, in ce masura , etc. Vremea in care modificai 3 meta tag-uri, puneai 2 linkuri si hop-top, site-ul era primul in Google a trecut demult! Acum este nevoie de campanii, de seriozitate, de perseverenta. Nu, nu este nerealizabil, dar trebuie multa munca.

Din pacate am vazut multe proiecte decazute in rezultate in urma procesului de optimizare realizat de "profesionisti" pentru ca au cazut in capcana unei campanii de link building. Intrarea pe prima pagina si fortarea numarului de linkuri va poate aduce o penalizare a site-ului web, intrarea in Google SandBox, pentru ceea ce inginerii de la Google numesc LINK VELOCITY. 

TOP SEO va ofera posibilitatea de a alege un pachet de servicii pentru nevoile dvs, iar in functie de ceea ce doriti dvs, ca si rezultat final al optimizarii, putem sa negociem un pret.

Pentru o oferta de optimizare / promovare puteti trimite un email la office@top-seo.ro

TOP-SEO.RO - Creat din pasiunea.
Sfaturi, Idei, Solutii 

2 comments:

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share