Monday, January 16, 2012

Continut ori link-uri ?

Continut ori link-uri ?

Este una dintre multele intrebari - ce anume sa fac ? Ma orientez catre continut, sa detin cat mai mult continut ori renunt partial la continut si ma orientez catre castigarea de link-uri

Google are un algortim complex, care se modifica destul de des - se presupune ca in fiecare zi este adaugat inca un element - tocmai de accea exista aceste intrebari - ce anume trebuie eu sa fac pentru a prinde pozitii cat mai bune in Google ? 

Nu este greu, precum spune si Matt Cutts, trebuie gasita o balanta intre ceea ce doreste Google, ceea ce doreste vizitatorul si ceea ce oferiti dvs ! 

In general situatia este in felul urmator:

Detineti un site si doriti primele pozitii, creati continut artificial, includeti tag-uri, cuvinte cheie, imagini despre ceva care nu este neaparat relevant pentru site-ul dvs. Castigati linkuri pentru a propulsa site-ul pe primele pozitii. Aceasta situatia este ilustrata in imaginea din dreapta. 

 Dvs alergati dupa pozitii in Google, Google incearca sa ofere rezultate cat mai bune utilizatorului. Este un cerc vicios in care in general pierd 2 parti, dvs si utilizatorul. Google este mult prea puternic pentru a fi distrus de lipsa unui site ori a unui utilizator. 

Ceea ce recomanda si Matt Cutts este "sweet point" adica o balanta intre ceea ce doreste utilizatorul - continut - text, imagini, video, etc si ceea ce doreste si Google. Continutul si linkurile sunt importante in masuri egale. Nu  puteti avea un continut mediocru cu multe linkuri dar nici continut excelent fara linkuri. In nici unul dintre cazurile expuse nu  o sa beneficiati de rezultate bune. Google doreste sa ofere rezultate de cautare relevante si dvs doriti  sa vindeti un produs / serviciu . Puneti-va in locul vizitatorului - ce anume ma intereseaza ? O descriere detaliata, o dimensiune, un pret, 1 imagine ori 10 imagini ? 

Astfel de "game play" va asigura succesul in afaceri. 


0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share