Wednesday, January 18, 2012

Elemente in optimizarea unui site

Elemente in optimizarea unui site

Sunt mai multe elemente care sunt foarte importante in optimizarea unui site, insa unul dintre cele mai importante este continutul. Precum spune si Google "Content is the King", cu alte cuvinte continutul unei pagini web face diferenta intre prima pozitie si o pozitie undeva in pagina 15 a rezultatelor pentru motoarele de cautare.

" Continutul este foarte important ". Este adevarat ca aceasta fraza a devenit foarte monotona si extra-folosita, dar totusi o veti auzi inca de la toate persoanele care lucreaza in marketing sau inteleg importanta acestui domeniu in societatea noastra. Motivul este foarte simplu: atunci cand, cu ajutorul unui site de prezentare sau a unui magazin online aveti o prezenta foarte puternica in domeniul internetului, continutul este ceea ce atrage clientii si le mentine atentia focusata pe articolele de pe site-ul dumneavoastra.

Ce trebuie sa faci pentru ca si Google si vizitatorii sa fie multumiti ? 


 Adauga periodic continut-text pe site-urile tale. Google iubeste site-urile vii care se actualizeaza periodic. Nu scoate continutul vechi ci adauga periodic noi pagini si articole.


Lasa paginile sa "fie vechi" !  Postarile vechi iti pot aduce mai multe valoarea din punctul de vedere al Google. Paginile mai vechi, cu continut indexat in trecut tind sa detina o valoarea mai mare a link-urilor trimise decat cele postate de cateva ore.

Nu copia continutul !  Nu copia continutul altor site-uri, iar daca faci acest lucru, incearca sa nu copiezi tot articolul iar daca segmentul copia reprezinta o buna bucata din articolul initial, esti obligat moral sa postezi si un link catre articolul initial.


 Poti incerca chiar sa angajezi o persoana dedicata, hotarata, care doreste sa munceasca, sa produca continut unic pentru tine. Ceea ce trebuie sa stie persoana respectiva, exceptand domeniul tau de activitate este marketingul site-urilor pentru motoarele de cautare " ( SEM ) sau de " Optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare" ( SEO ). Acesta este cel mai important punct, atunci cand aveti un site comercial sau un magazin online care vinde. Asadar, o persoana apta de aceste lucruri, ce detine experienta in SEM/SEO poate face minuni pentru afacerea dumneavoastra.




0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share