Friday, January 13, 2012

Tehnici de optimizare a unui site

Tehnici de optimizare a unui site



Tehnicile folosite pentru serviciile SEO sunt multe. In primul rand dorim sa va ajutam sa faceti diferenta intre PPC, Surf si SEO. Campaniile PPC (Pay Per Click) sunt momente de boost ale site-ului dvs care este promovat prin diferite retele de promovare, cea mai cunoscuta fiind Google Adsense. Aceste campanii costa, un singur click, pentru a fi sigur ca va fi afisat ar trebuii, in mod normal, sa fie platit cu cel putin 10 c$. Insa daca concurenta pe domeniul respectiv este mare, atunci fiecare click poate costa mult mai mult. Sunt clickuri pe anumite domenii care costa si cativa dolari. 

Oare aveti chiar asa un buget de mare dedicat promovarii? Avantajul acestui tip de program este ca un client va face click in momentul in care va dorii mai multe informatii ori chiar este realmente interesat de respectivul program/serviciu. Programele de tip Surf, sunt pagini web dedicate unde vizitatorii sunt pusi sa intre pe anumite link-uri si ajung pe site-ul dvs. Cu toate ca costul unei asfel de campanii este mic, rata de conversie este aproape nula.Cel mai cunoscut serviciu este bux.to . La fel stau si afacerile care promoveaza anumite servicii care promit zeci si sute de mii de vizitatori, acestia o sa ajunga intr-un final pe site, dar marfa nu va fi vanduta. Deci mare atentie unde va investiti banii.

Tehnicile de optimizare SEO sunt totalitatea procedurilor prin care trebuie sa treaca un site pentru a obtine rezultate foarte bune in cadrul rezultatelor oferite de motoarele de cautare pentru cuvintele cheie care sunt de interes major pentru afacerea dvs.

Tehnici de optimizare SEO promit multe firme. Ce trebuie sa stiti este ca ele includ 2 parti - una on-site si off-site. Adica trebuie lucrat atat la continutul site-ului cat si la numarul, forma si originea link-urilor care vin catre site-ul dvs. Despre asta, cu alta ocazie.

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share