Wednesday, May 9, 2012

Penalizare Google

Facem si o postare despre penalizarea oferita de Google deoarece se mare ca inca romanii nu inteleg ca ieftin ... ramane ieftin! Si de cele mai multe ori si prost, foarte prost! MULT NU INSEAMNA BINE !!! 

Asta am gasit pe net:

100 directoare (romanesti,straine) -> 20 RON, timp necesar inscrierii : 1 zi, maxim 3 zile;~300 directoare (romanesti,straine) -> 60 RON, timp necesar inscrierii : 3 zile, maxim 5 zile;500 directoare straine -> 80 RON, timp necesar inscrierii : 4 zile, maxim 7 zile;1000 directoare straine -> 120 RON, timp necesar inscrierii : 5 zile, maxim 8 zile;2000 directoare straine -> 200 RON, timp necesar inscrierii : 8 zile, maxim 10 zile;~3000 directoare straine -> 300 RON, timp necesar inscrierii : 10 zile, maxim 12 zile;

 Si stau si ma intreb cati au apelat la serviciile astea ?

De cele mai multe ori romanii viseaza, absolut toti, la prima pagina, primul rezultat pe google, acolo sa fie siteul lor, iar pentru asta cred ca un SMS de 5 euro, ori 300 de lei la un Ciocan Vasile pe un forum le asigura rezultatele.

Linkurile nu trebuie castigate cu duiumul! NU MII in 10 zile! MII de linkuri in LUNI DE ZILE ! Asta mai merge. Google nu este prost si acest lucru trebuie inteles. Este pacat sa distrugi un domeniu, un web site, sa primesti o penalizare Google pentru ca Google ti-a prins siteul calare pe un val de "link velocity".  Termenul urmeaza sa fie descris in detaliu intr-o alta postare.

Asta evident este optiunea fiecarui posesor de site web si nu putem noi decide, insa mare atentie, acest tip de actiuni va pot aduce excluderea din rezultatele Google ! 

Inainte sa apelati la tot felul de servicii ieftine, cereti 1-2 oferte si de la firme "serioase", verificati portofoliul, sunt rezultatele acolo? Atunci merita sa va asteptati 1-2 zile pentru o oferta corecta.


Sfaturi, Idei, Solutii - TOP-SEO.RO
office@top-seo.ro
Creat din pasiune ! 

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share