Friday, August 24, 2012

Banca - BRD - Groupe Société Générale



Banca - BRD - Groupe Société Générale


O scurta poveste despre cum o banca isi bate joc de clientii lor. Pana esti activ, platesti comisioane imense ( mai ales la BRD), dupa aceea, esti numai bun de bagat in Biroul de Credit. 

Logo-ul si sloganul "Tot mai simplu" sunt marci inregistrare si apartin detinatorilor de drept. Asta nu ma impiedica sa arunc cu rahat in gradina BRD. Mirifica banca BRD - Groupe Societe Generale este un mare hot, poate cel mai mare din Romanica. Francezii de la Societe Generale ar trebui sa stie cat respect fata de clienti exista in aceasta tara, pentru ca pana la urma BRD-ul nostru este doar o mica divizie din http://www.societegenerale.fr/. Oricum, aveti mai jos experienta mea de rahat cu Banca Romana de Dezvoltare:

Imi fac cont ca tot omul la o banca, pe urma la alta, pe urma la alta ... mai uiti cate conturi si cate carduri ai prin casa, portofel, etc. Oricum la toate bancile complectezi 15.000 de formulare, le dai mail, numar de telefon, adresa, etc. NIMENI NU ITI TRIMITE NIMIC !!!! Ba da, scuze, am primit de la CEC BANK (DA, aia naspa, de stat ... un plic prin care ma anunta ca urmeaza sa fie colectata taxa de administrare si mai raman doar cu ceva maruntis in cont... Multumesc CEC BANK !!! ) 
Stimabilii de la BRD au hotarat ca nu trebuie sa ma sune, ori sa imi trimita un amarat de SMS ori mail, nici scrisoare ci pentru 24 de lei ( DA, 24 de RON!!!) sa ma trimita la Biroul de Credit. Deci, adio credite pentru urmatorii 5-7 ani de zile! F***VAS de BRD GROUPE SOCIETE GENERALE !!!! Evitati banca asta de rahat !!! 


BRD - Tot mai complicat !!! 


PS1: Mirifica Banca BRD a reusit sa gaseasca acest post si mi-a trimis un SMS in legatura cu datoria respectiva. Este pacat, ca in Romania anului 2012 trebuie sa iti arunci naduful in blogosfera pentru a beneficia de servicii bancare de calitate. 






0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share