Wednesday, November 21, 2012

CNDIPT protectia datelor


CNDIPT = CENTRUL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI PROFESIONAL ȘI TEHNIC 


CNDIPT este organ de specialitate în subordinea Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, instituție publică cu personalitate juridică înființat prin Hotărârea de Guvern, nr.855 din 26 noiembrie 1998 . 
CNDIPT a fost înființat cu scopul de a continuă reforma învățământului profesional și tehnic (IPT) care a început cu asistența Uniunii Europene, prin programul Phare VET RO 9405. Prin modificările și completările ulterioare a hotărârii de înfiițare, instituția și-a diversificat atribuțiile în dezvoltarea învățământului profesional și tehnic. 

Asta este foarte bine ! INSA ACEST CENTRU ARE NEVOIE URGENTA DE SPRIJIN PE PARTEA DE IT / WEB ! Ne pare rau cand citim, aproape zilnic - Romania mai pierde 100 de milioane de euro din fonduri UE, Romania pierde accesul la nu stiu ce program UE, Pierdem accesul la Phare ... si tot asa !

INSA ADEVARUL ESTE CA NICI UE NU SUNT PROSTI !

Prosti sunt romanii care cred ca "aia" sunt prosti !  Ne batem joc in ultimul hal de modul in care se realizeaza proiecte, cat despre implementarea acestora, dar mai ales de protectia datelor cu caracter personal ...

Detalii mai jos :

1. Site-ul
 2. Conditiile de utilizare ( am dreptul sa folosesc informatiile postate pe site)
3. Gasesti link catre un director ... ciudat ... dai click .... WOW !!! 
4. Intre zecile de documente gasesc o lista care contine date personale ale peste 600 de romani ! HALAL PROTECTIE !!! Cum poate un site ( initiativa, centru, ce naiba mai este !) in subordinea M. Educatiei sa faca o asemenea greseala ?! Eu personal, daca as fi in lista aia, as face URAT, URAT DE TOT, numai asa, sa se invete minte!

Date disponibile: 
NUME SI PRENUME
COD NUMERIC PERSONAL
TELEFON
EMAIL
ADRESA PANA LA NIVEL DE APARTAMENT ! 

Niste baieti destepti, te rezolva de carduri de credit, cumparaturi, tot ce vrea "muschiul" lor !!! 

PS: Pentru a evita o postare aiurea, crezand ca este o eroare temporara, nu am facut acest post, insa aceasta situatie dureaza pe site-ul CNDIPT de peste 7 zile !!!

www.top-seo.ro - Creat din pasiune
Sfaturi, Idei, Solutii0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share