Wednesday, December 5, 2012

Cadouri de Craciun


Cadouri de Craciun

Este luna Decembrie, avem o luna plina de bucurii, de implinire, de ganduri pozitive catre cei dragi, fie ca sunt langa noi, fie ca sunt la mii de km distanta.

Mos Craciun este personajul principal al Craciunului, figura lui este cladita dupa cea a Sfantului Nicolaie, patronul copiilor care a trait intre 270 si 310 d Hr. Acesta a fost numit Episcop de Myra, port la Marea Meditarana, astazi parte a Turciei, la varsta de 30 de ani.

Urmeaza sa vina Craciunul ... incepem sa ne gandim la ce cadouri de Craciun sa cumparam, pentru parinti, pentru iubita, pentru sotie, frati, surori, vecina la care cerem zahar, vecinul morocanos care bate in tevi cand urla muzica in boxe, toata lumea merita sa primeasca chiar si un cadou micut, de 1 leu, o sa insemne atat de mult! In spatele cadoului este gandul, gestul bun, faptul ca cineva se gandeste si la tine este mai presus de cuvinte si este atat de greu de descris...

Eu am gasit cateva idei utile, adunate in mod natural, alese pe spranceana pe Cadouri de Craciun.
Indiferent catre cine fuge gandul dvs, puteti alege acum dintre zeci de idei.

Daca stau bine si ma gandesc  de-a lungul anilor am primit zeci de cadouri, unele mai interesate, altele alese doar din ideea ca trebuie un cadou. Cred ca cel mai interesant a fost – „unul viu”, un pui de Husky Siberian.

Tu ce cadouri ai primit de-a lungul timpului ?!
  

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share