Monday, December 30, 2013

Cine este perfect

Cine este perfect ?

Ne intrebam zi de zi cine este perfect ? Care este barbatul perfect ? Cum sa cunosti femeia perfecta ! Si totusi, uitam ca fiecare dintre noi avem un suflet, suntem dincolo de aparente, dincolo de probleme si aspectul fizic, dincolo de orice, suntem si ramanem OAMENI !

O campanie realizata de Pro Infirmis care merita promovata!Aproape ca iti vine sa plangi cand vezi zambetul pe buzele acestor oameni, care duc o povara in plus, zi de zi, iar tu tocmai te-ai certat cu vecinul ca face galagie, ai tras vreo 2 Dumnezei si i-ai umplut frigiderul la fraierul ala cu numere de Irlanda care nu ti-a dat prioritate in intersectie, esti turbat si bagi blesteme pe tzeava la tipa de la call center-ul RDS, etc, etc Si totusi ? Viata ta este grea ? ESTE PERFECTA ! 
Sa incercam macar pentru cateva momente sa nu fim atat de egoisti, sa nu ramanem plafonati la aspectul fizic, sa acordam o sansa in plus fiecarei persoane din viata noastra, fie care are un zambet sters, o mana mai scurta, un picior lipsa. Ei sunt modele pentru mine, pentru tine, pentru noi toti.
 
TU, asa cum consideri acum, nu trebuie sa porti greutatile zilnice, asa cum le poarta cei din clip, INSA ei sunt perfecti! Ei sunt oamenii absolut perfecti, zambesc, rad, sunt bucurosi de viata pe care o duc chiar acum.

Si pana la urma, cine-i perfect




 
In cazul in care codul de inserare are eroare, puteti viziona filmuletul direct aici: 
 


TOP-SEO ROMANIA,
Creat din pasiune

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share