Friday, December 13, 2013

Kaufland Baia Mare

Kaufland Baia Mare

Ori mai simplu - O scurta poveste despre cum sa tii umbra degeaba pamantului si sa numesti ca si sef de magazin UN TARAN! Tocmai am citit pe REALITATEA despre ce inseamna Kaufland Baia Mare. Acolo exista un sef de magazin cam taran, care nu stie ca mai exista si oameni care aprecieaza frumusetea naturii, iubesc animalele, sunt studenti la Medicina Veterinara :) Tocmai de asta scriu acest post, avand acest blog, postarea o sa ajunga cu siguranta in prima pagina pentru cautari legate de Kaufland Baia Mare si poate asa reusesc sa produc o mica revolta printre clientii fideli ai acestui magazin si sa le mai taiem din vanzari. O sa tot repet cuvintele cheie - Kaufland Baia Mare - pentru ca doresc ca cei de la Kaufland, in special departamentul de HR sa vada ce minunat sef de magazin a fost numit acolo.

Eram client fidel Kaufland, ma rog, 2 magazine Kaufland din Cluj-Napoca, cel de pe str Fabricii, fiind chiar langa mine si cel de pe Campului fiind la iesirea din campusul USAMV Cluj-Napoca. 

Oricum, de azi, luand in considerare ce criminali sunt angajati in pozitia de sef de magazin Kaufland o sa boicotez vanzarile acestui lant de magazine si prefer sa dau cu 5, cu 10 lei mai mult la Lidl, Profi, Profi City, Auchan, etc si fac si miscare fizica in fiecare zi. Asta numai asa, ca banii munciti de mine sa nu ajunga la cei care abuzeaza de animale. 

Nu vreau sa fiu inteleg gresit, consider ca trebuie luate masuri pentru protectia marfii, nu as cumpara ambalaje pline de rahat de pasare, DAR - si este un imens DAR - sunt constient ca pot fi luate alte masuri, cu ceva costuri mai ridicate, care INSA NU OMOARA PASARILE ! 

Si daca comenteaza vreun angajat Kaufland la postul asta ca pasarile sunt prinse si eliberate, eu ii zic, asa pe ardeleneste - bate-ti coasa fratiuc

Daca te prind eu pe tine de maini si picioare si te las sa te zbati vreo 12 ore, te simti bine ?!

Kaufland = CRIMINALII DE PASARI! 


Imaginea este din Kaufland Baia Mare - sunt 2 vrabiute prinse in plasa instalata in magazin!



0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share