Tuesday, February 18, 2014

Cat costa crearea unui site

Cat costa crearea unui site

In general cam toti cei care detin o afacere, sunt doritori de prezenta online, insa nu multi dintre ei stiu ca prezenta online, la fel ca si cea fizica, costa. Costa domeniul, costa hostingul, costa webdesign-ul, costa promovarea si optimizarea SEO. Sunt enorm de multe servicii, inclusiv servicii noi - precum promovarea sociala care toate costa, in functie de dimensiuni si nevoi. Daca in cazul unui spatiu se platesc chirie, cheltuieli, etc, in cazul unui website se platesc servicii asemanatoare.

Pentru cei care se intreaba cat costa crearea unui site pot sa ofer un raspuns simplu - Destul de mult, de obicei peste asteptari. Daca costurile unui website de prezentare sunt reduse ( pana in 300 de lei), in cazul unui magazin online, cu module de plata si optimizare SEO pentru principalele cuvinte cheie, aceste costuri pot sa ajunga si pana la peste 1.500 de lei. Este important a se face o analiza inainte de a lansa un serviciu / produs in mediul online, a se vedea piata, sansele de reusita ( REALE !) si care sunt tarifele care trebuiesc platite catre firma care furnizeaza serviciile de web design si optimizare SEO.
Costurile unui site sunt influentate deasemenea de tema aleasa - template - sablon - care poate sa fie gratuita, poate sa fie platita ( unele teme costa si pana la 200 de euro ) ori poate fi creata de la zero de catre firma care realizeaza site-ul.

In cazul unui magazin online - e-commerce website - costurile sunt legate si de modulele disponibile in platforma in care este realizat - Prestashop, ZenCart, Magento, etc,etc - deoarece anumite functionalitati precum afisare de monede, de schimbare a limbii de interfata, filtre pentru produsele disponibile sunt destul de slab calitative in varianta free, se face trecerea de la gratuit la module platite, care pe langa faptul ca sunt mult mai performante ofera si mai multe optiuni clientului final - al vizitatorului - ceea ce duce la o experienta mai placuta si la plasarea mai multor comenzi, deci in final la venituri mai mari pentru posesorul respectivului site.

Partea de promovare ridica, ori de cele mai multe ori dubleaza costurile finale, intrucat un website care arata bine, incredibil de bine, dar care este pe pagina 10 in cautarile Google pentru cuvinte cheie vitale nu prea conteaza. Tocmai de aceea la cat costa crearea unui site ( design, logo, module, etc) se adauga si costurile pentru promovare - fie ca este forma de castigarea de linkuri, de promovare sociala ori alta forma, este o investitie pe termen lung, care returneaza foarte bine.


Daca sunteti interesat de cat costa crearea unui site, indiferent ca este vorba de un site de prezentare - pentru o pensiune, un hotel, un restaurant ori un magazin online cu zeci de produse si doriti sa aflati o oferta de pret, va rog trimiteti un email la office@top-seo.ro si in urma analizei facute o sa va raspund in cel mai scurt timp posibil.


TOP-SEO ROMANIA,
Creat din pasiune
0743.855.256
office@top-seo.ro

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share