Wednesday, February 26, 2014

Paula Seling Ovi Miracle Eurovision 2014 Romania

Paula Seling Ovi Miracle Eurovision 2014 Romania


Am ascultat melodiile de anul acesta de la Eurovision si parerea mea, singura care merita sa ne reprezinta si cu sanse reale de clasare in top, daca nu chiar castigarea concursului este Paula Seling si Ovi cu Miracle, piesa in finala Eurovision 2014 la nivel de selectie nationala.



Utilizatorul Sasha Dan face urmatorul comentariu pe pagina de Youtube a contului detinut de Paula Seling:

1. MIRACLE e scrisa de o echipa norvegiana, produsa de una daneza si masterizata de cea mai tare echipa din Europa (Cutting Room unde a fost masterizata si castigatoarea 2012 - "Euphoria" by Loreen). Prin urmare toti acesti oameni se vor implica in promovarea piesei in zona Scandinaviei pentru ca e vorba de proiectul lor care trebuie sa obtina un loc foarte bun. Sa nu uitam ca Ovi are si cetatenie norvegiana si este cunoscut in Norvegia ceea ce reprezinta inca un avantaj pentru noi.2.MIRACLE este o piesa construita conceptual  si permite crearea unui show inedit. Este un mix intre comercial si artistic....reteta perfecta pentru castigarea Eurovisionului care satisface atat publicul cat si juriul de specialitate din fiecare tara. Piesa incepe cu partea lui Ovi care nu prevesteste partea de refren comerciala care ramane in mintea ascultatorului inca de la prima auditie. Partea Paulei completeaza perfect piesa culminand cu nota inalta de 18 secunde care cu siguranta ar spulbera audienta de la ESC, reprezentand ceva rarisim printre cantaretele contemporane. Partea de inceput si nota Paulei fac diferenta scotand piesa din sfera pieselor tipic comerciale. Dupa parerea mea, MIRACLE are un sound fresh si modern  putand fi un HIT international de succes. Acest gen de piesa este in tendinte in 2014 (vezi Demi Lovato, Avicii), iar publicul scandinav il "mananca pe paine". 3. Paula si Ovi au antecedente la ESC unde au obtinut locul 3 si prin urmare au deja un capital de imagine si multi fani europeni. (vezi  vizualizarile piesei pe youtube si commentariile pozitive cu preponderenta straine)4. Paula si Ovi au experienta cantatului live si a scenelor mari. Asta inseamna siguranta pe scena ceea ce confera stralucire si atitudine de star prestatiei lor. In plus live-ul lor este impecabil.5. Un alt aspect demn de mentionat este faptul ca Paula si Ovi vorbesc fluent limba engleza (inclusiv versurile sunt redate de o dictie impecabila), sunt inteligenti si spontani putand face fata cu usurinta interviurilor jurnalistilor straini si promovarii internationale. Amandoi se reprezinta cu succes pe sine si acest lucru imi confera increderea ca pot  reprezenta eficient Romania ducand la indeplinire aceasta responsabilitate imensa.
Nu am verificat daca datele sunt corecte si daca echipa este pe bune identica cu cei care au propulsat Euphoria lui Loreen in prima pozitie anul trecut, insa daca asa este atunci cu siguranta avem o sansa REALA. 

Piesa este foarte cachy, este pe val, exact ceea ce se cauta in momentul de fata, iar Paula Seling este interpreta mea favorita din peisajul muzical romanesc. Are o voce absolut incredibila si sunt ferm convins ca va face o prestatie live de milioane!

Din partea mea au un  vot! Sustin Paula Seling si Ovi pentru a reprezenta Romania la Eurovision 2014!



TOP-SEO ROMANIA,
by Tudor Stancalau,

Creat din pasiune,

 

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share