Friday, February 20, 2015

Voluntariatul ca parte a implicării în comunitatea Clujului


 Voluntariatul ca parte a implicării în comunitatea Clujului


Semnarea Protocolului de Colaborare cu USAMV, Cluj-Napoca, valabil până în anul 2025, a Protocolului de Colaborare cu Radio Transilvania, extinderea Protocolului de Colaborare cu UBB, Gradina Botanică “Alexandru Borza” până în anul 2020, justifică consolidarea poziţiei şi extinderea activităţilor Fundaţiei PRO WEST în nord-vestul României. 

Foarte importanţi sunt sponsorii: Loteria Română, S. A., ca sponsor principal, urmată de consecvenţa anual a Napolact, S. A.. Cele şase proiecte din 2015, trei proiecte cu tematici pe educaţie şi alte trei de practică în Gradina Botanic “Alexandru Borza”, vor contura activităţile principale ale celor sase proiecte deja programate. Lect. Univ. Dr. Ioana Roman, numit ca lecturant din partea USAMV, Cluj-Napoca, va coordona cele trei proiecte teoretice de clasă.

Primul proiect din acest an, va avea loc în Amfiteatrul Verde, din campusul USAMV, sâmbăt , 28 februarie, a. c., ora 10:00, cu tematica: “Voluntariatul ca parte a implicării în comunitatea Clujului”. Se aşteaptă participarea a 120 de tineri de la toate universităţile din Cluj, din Ardeal. 

Dupa două participari, una pe educaţie şi alta de practică în Gradina Botanică “Alexandru Borza”, Cluj-Napoca, Fundaţia PRO WEST emite Certificate, Diplome, Scrisori de Recomandare în limba engleză. Pentru participare, contactaţi pe: D-ra Carmen Ciotlăuş, Asistent-Lector, Mail: carmen_iulia07@yahoo.com . 

Următorul proiect, care va fi de practică în Gradina Botanică “Alexandru Borza” Cluj-Napoca, cu denumirea “Beautiful Spring in Cluj”, va avea loc pe data de sâmbătă, 28 martie, ora 9:00.


0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share