Monday, March 2, 2015

VOLUNTARIATUL ÎN CLUJ – NAPOCA

Planificat de Fundaţia PRO  WEST, Cluj-Napoca, şi finanţat de Loteria Română ca Sponsor Principal, proiectul a avut loc sâmbătă, 28 februarie, 2015, între      orele10:00 -14:00, în Amfiteatrul Verde, campusul USAMV, Cluj-Napoca.           Proiectul a fost coordonat la un înalt nivel pedagogic şi educaţional de Lector Univ. Dr. Ioana Roman, cadru universitar al USAMV. S-au dezvoltat subiecte           majore despre importanţa voluntariatului în societatea Clujului, a Ardealului.         

Proiectul, condus în manieră interactivă, a făcut ca fiecare participant din cei 46,             să fie implicat activ pe durata celor 4 ore de curs. S-a reliefat faptul că           voluntariatul este practicat de cei cărora le pasă de istoria prezentă şi viitoare a Clujului, a Ardealului, că voluntariatul creează caractere, că îmbogăţeşte             personalitatea, că se practică la orice vârstă. 

Următorul proiect al Fundaţiei  PRO     WEST, finanţat de Loteria Română ca Sponsor Principal, este planificat pe         28 martie, sub denumirea “Beautiful Spring in Cluj”. Este partea practica a         voluntariatului şi va avea loc în Grădina Botanică “Alexandru Borza”, între orele     9:00-15:00. 

Manager de Proiect este Tudor Aurelian Stancalău, e-mail:    stancalau.tudor@gmail.com  Vizitaţi site’ul fundaţiei: www.pro-west.ro  

Fundaţia    PRO WEST are Protocol de Parteneriat pentru următorii 10 ani cu: Grădina Botanică “Alexandru Borza”, Cluj-Napoca,   USAMV, Cluj-Napoca, TVR3           Regional, Cluj-Napoca, Radio Transilvania,     Revista Agero-Stuttgart.de      (Germania), Gazeta de Cluj.

Carmen Iulia Ciotlăuş
Asistent Manager Proiecte
Fundaţia  PRO  WEST                                                          
E-mail: carmen_iulia07@yahoo.com     

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share