Wednesday, April 1, 2015

Beautiful spring in Cluj 2015

Succes al Fundaţiei PRO WEST în proiectul “Beautiful spring in Cluj”

Sâmbătă, 28 martie, 2015, ora 9:00, când au participat 36 de voluntari, toţi studenţi de la USAMV şi UBB, Cluj-Napoca, în cadrul proiectului Fundaţiei PRO  WEST, “Beautiful spring in Cluj”. Fundaţia PRO WEST a donat Grădinii Botanice “Alexadru Borza”, 56 de bulbi, conţinând 7 soiuri de Canna Indica, bulbi care au venit să complecteze colecţia deja existentă a grădinii. Bulbii, încolţiţi deja în ghivecele din sere, vor fi plantaţi tot de voluntarii Fundaţiei PRO WEST, la următorul proiect, pe datSponsorizată de Loteria Română şi participarea consecventă a Napolact, Fundaţia PRO  WEST finalizează cu succes pentru al-V-lea an consecutiv proiectul “Beautiful spring in Cluj”. Munca voluntarilor a fost coordonată de profesioniştii grădinii. Voluntarii au fost organizaţi în patru echipe distribuite în sectorul Decorativ, pe platoul de trandafiri, pe pajiştea in jurul thuya, pe straturile de flori. “În ciuda vremii noroase, voluntarii au lucrat foarte bine” au declarat d-ra Angela Pui, director, şi Elena Bene, coordonator. Au fost umpluţi cu uscături şi buruieni zeci de saci din plastic, care au fost culeşi de tractorul-remorcă al grădinii. Următorul proiect al Fundaţiei PRO WEST va avea loc pe data de sâmbătă, 25 aprilie, a. c., ora 11:00, în Amfiteatrul Verde din campusul USAMV, cu tematica “Spunem NU Rasismului”. Proiectul va fi coordonat de Lect. Univ. Dr. Ioana Roman şi este deschis tuturor persoanelor, indiferent de etnie sau religie. Contactaţi pe Carmen Ciotlăuş, asistentă-lector, Mail: carmen_iulia07@yahoo.com
a de sâmbătă, 30 mai, a. c.. În această vară aşteaptăm o explozie de culori din aceste soiuri, cum sunt; Alaska, Stuttgart, Oiseau d’Or, En Avant, Black Night.

Fundaţia  PRO  WEST este partener cu USAMV, Cluj-Napoca şi TVR3, Cluj, pentru următorii zece ani. Parteneri media sunt: Revista Agero-Stuttgart (Germania), Gzeta de Cluj, Radio Transilvania.

Tudor Aurelian Stancalău
Project Manager

Fundaţia PRO WEST

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share