Friday, January 13, 2012

Continutul site - ului / Optimizare continut


Continutul site - ului


Cel mai important aspect intr-o operatiune de optimizare este continutul site-ului ! Motoarele de cautare iubesc textul, imaginile, etc, atunci noi trebuie sa le oferim cat mai mult text si imagini pentru o mai buna pozitionare pentru cuvintele cheie urmarite. Cum se optimizeaza un site ori cum se optimizeaza continutul unui site . Acestea sunt intrebarile tale? Raspunsul este simplu. Oferi cat mai multe detalii despre afacerea ta, despre marfa pe care doresti sa o promovezi iar cu ajutorul nostru, celor de la TOP-SEO, rezultatele nu se vor lasa asteptate.
Optimizarea web nu a fost niciodata mai usoara!

Optimizare continut =

~ 30% SEO

O pagina web cu continut optimizat poate spune ca a realizat aproximativ 30% din procesul de optimizare web necesar pentru a accesa pozitii fruntase la cautarile relevante pentru domeniul sau de activitate.
Promovare web prin TOP-SEO

Optimizare si promovare web prin TOP-SEO. Optimizare SEO este un termen complex. Ea contine pe langa optimizare continutului si verificarea si optimizarea codului sursa, optimizarea off-site, cu alte cuvinte, castigarea de link-uri catre site-ul tau. Daca doresti mai multe explicatii, ori informatii, ori o colaborare cu noi, atunci acorda-ne un minut pentru a trimite un email la adresa din partea dreapta. 


0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share