Friday, January 13, 2012

Optimizare, Promovare, Consultanta SEO


Optimizare, Promovare, Consultanta SEO

O noua fata, acelasi brand, servicii mai bune! Pe scurt: TOP-SEO

Optimizare, optimizare, optimizare ... Ce mai este si asta? De ce toata lumea urla ca trebuie optimizare? Pentru ca chiar este nevoie. Optimizarea unei pagini web este vitala in momentul de fata. O pagina web ne optimizata va poate aduce numai cheltuieli, poate chiar si probleme. Nu este suficient sa aveti o pagina web, ea trebuie sa fie si optimizata. Optimizarea contine 2 mari parti - on-site (continut, cod sursa, link-uri interne etc) si off-site (link-building, adica castigarea de link-uri catre pagina dvs web)
Optimizarea web nu a fost niciodata mai usoara!

Cum fac optimizare?

Optimizarea este complexa, tocmai de accea aveti nevoie de cineva care are deja experienta si stie ce face. Nu va lasati pagina web pe mana cuiva care nu are un portofoliu de clienti, nu are cel putin 2-3 site-uri optimizate deja si acele site-uri detin rezultate.
Promovare online prin TOP SEO

Cum verific portofoliul?

Cum se face verificare unui portofoliu? In cazul site-urilor care va promit optimizari magice si formule vrajite pentru a ajunge in fruntea cautarilor, verificati portofoliu acestor site-uri. Daca acesta nu este de gasit ori este o pagina "in constructie" atunci mai bine mai cautati un alt partener de colaborare pentru optimizare. Cum se face verificarea portofoliului, in caz ca el exista, ? Simplu! Deschideti www.google.ro si tastati cuvantul cheie pentru care respectiva firma sustine ca a facut optimizare. Se afla pagina de referinta din portofoliu printre rezultate? In apropierea locului precizat de compania de optimizari? Atunci aveti o referinta confirmata. Mai puteti accesa pagina din referinta si sa vedeti daca in pagina respectiva exista un link catre pagina companiei de optimizare ori promovare. Daca da, atunci aveti mari sanse sa va fi gasit un viitor colaborator pentru optimizarea site-ului dvs. Daca acest link lipseste puteti chiar incerca sa contactati webmasterul ori detinatorul site-ului pentru a va confirma verbal / scris daca puteti merge ori nu pe mana celor care se ocupa de optimizare / promovare. Daca doriti o evaluare gratuita a site-ului dvs, atunci trimite-ti un mail la adresa din dreapta. 

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share