Friday, March 2, 2012

Adsense pentru Domenii se inchide Google renunta

Adsense pentru Domenii se inchide Google renunta

Imi pregatesc cafeua de dimineata si ce fac? Incep sa citesc mailurile, printre ele si unul de la Google ... hopa, ceva nu-i ok, ca inca nu e ziua de plata! Aveti mai jos textul mail-ului:



Bună ziua,

Vă contactăm deoarece utilizaţi produsul AdSense pentru domenii pentru a câştiga bani cu ajutorul domeniilor dvs. nedezvoltate. Am evaluat avantajele reţelei noastre pentru parteneri şi am decis să retragem produsul Domenii găzduite din cadrul programului AdSense. De acum înainte, domeniile nedezvoltate vor fi deservite numai prin intermediul reţelei noastre pentru parteneri existente, reteaua de distributie AdSense pentru domenii.

Evidenţele noastre indică faptul că xy dintre domeniile dvs. găzduite vor fi afectate de această schimbare, care se va desfăşura conform planificării de mai jos:
21 martie: nu veţi mai putea crea domenii găzduite noi;
18 aprilie: domeniile găzduite vor deveni inactive şi nu se vor mai putea obţine venituri cu ajutorul acestora;
27 iunie: domeniile găzduite nu vor mai fi disponibile în conturile AdSense.
Pentru a obţine în continuare venit cu ajutorul domeniilor dvs. nedezvoltate, vă puteţi transfera portofoliul de domenii la un alt furnizor de servicii de găzduire pentru domenii."


Vă informăm că această modificare viitoare nu va afecta niciun alt produs AdSense utilizat în prezent şi nici disponibilitatea altor produse pentru dvs. În plus, rapoartele privind domeniile găzduite vor fi în continuare disponibile pe durata planificării de mai sus şi pentru o perioadă de timp după retragerea produsului.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi Centrul de ajutor. Vă mulţumim pentru înţelegerea şi răbdarea de care daţi dovadă pe măsură ce dezvoltăm noi funcţii şi oferte în programul AdSense.

Cu stimă,
Echipa Google AdSense "



Eram sigur ca Google Adsense pentru domenii nu are multi utilizatori, insa nici chiar sa fie inchis ... 

Poate concurenta prea mare cu ceilalti concurenti a spus cuvantul final. Eu foloseam ca si alternativa SEDO, insa exceptand castiguri putin, foarte putin mai mari, nu am pierdut nimic. Banii de pe parcarea domeniilor ajung tot in contul de Adsense, sunt trimisi impreuna cu ceilalti, deci nu prea vedeam rostul sa folosesc un alt serviciu pentru parcarea de domenii. Insa se pare ca amicii de la Google Adsense nu prea imi ofera alternativa decat sa inceapa sa imi placa SEDO.

Tu folosesti servicii publicitare pentru parcarea de domenii ? Care?
Esti afectat/a de aceasta hotarare a echipei Adsense ?



0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share