Thursday, April 12, 2012

DOFOLLOW ori cum sa castigi linkuri

DOFOLLOW ori cum sa castigi linkuri

Blog-urile sunt privite foarte pozitiv de catre motoarele de cautare, in special Google si pana la urma de ce sa nu fie asa ? Au continut proaspat, informatii multe, implica utilizatorii, etc etc. 

In urma cu aproximativ 3-4 ani era absolut inutil sa comentezi pe blog-uri, intrucat nu castigai nimic din acele link-uri, toate avand atributul NOFOLLOW, adica fara transfer. Acum, incepand de anul trecut, exista o miscare ampla pentru aplicarea atributului DO FOLLOW la comentarii pe majoritatea blog-uri, astfel fiecare parte implica castigand. Blogger-ul castiga vizitatori, ulterior chiar cititori fideli iar cel care se implica in comunitatea online, link-uri pentru site-ul sau.

O lista enorma de blog-uri de unde va puteti castiga linkuri gasiti la adresa http://followlist.com/ , blog-urile sunt impartite pe categorii. Incercati sa nu faceti SPAM, cititi articolele, comentati obiectiv si comentariile o sa fie aprobate.

 Avantajul major al comentariilor pe bloguri este faptul ca aceste linkuri sunt reperate rapid de ALEXA.COM -  un factor important in algoritmul Google. Cu cat mai multe siteuri apar ca fiind sursa de linkuri catre siteul tau in Alexa, Google va urca cu cateva pozitii siteul tau. INCEARCA!

Urmeaza si o postare despre cum sa alegeti blog-urile potrivite pentru nisa ta.


0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share