Monday, April 30, 2012

USL Campanie politica 2012 Cluj

USL Campanie politica 2012 Cluj

Am facut o promisiune cand am lansat TOP-SEO, ca nu fac politica! Nu pe acest blog, dar ma irita atat de mult lupta asta a lor incat nu mai suport si trebuie sa ii spurc, pe toti, dar in special pe USL, sunt niste nenorociti de oameni care au vandut tara asta imediat dupa '89 si acuma redevin marii salvatori ai tarii! Da mister Iliescu ce dracu a facut mai USL-istilor pentru Romania ?

De unde am ajuns la concluzia ca USL face toate lucrurile astea care ma irita pe mine ?

1.  PD-L este in cadere libera, in special la Cluj, USL doreste cu ardoare sa detina primaria Cluj Napoca, consiliul judetean si mai ales functia de presedinte de consiliu judetean ( acum, aceasta functie o detine Alin Tise, de la PD-L) si cum la Cluj este fieful PD-L, ce gandesc prostacii de la USL ? Sa facem campanii inainte de campania oficiala, ca doar' lumea ii proasta si nimeni nu o sa faca nici o postare pe online, nu o sa stie nimeni! Sa muriti cu spume la gura, voi si ceilalti, ca arunc eu cu rahat pe voi ! 
2. Nici un alt partid nu detine fondurile necesare si puterea ( a se citi imfluenta) pentru a duce o asemenea campanie, exceptand PSD + PNL - USL !!!
 

Sa lamurim un lucru, din capul locului, nu imi place politica, pentru mine sunt toti o apa si un pamant! TOTI FURA !!! DAR MA DUC LA FIECARE RUNDA DE ALEGERI ! Si daca imi anulez buletinul de vot, dar tot o fac! E dreptul meu si macar la 4/5 ani pot sa arunc cu cacat in cei care au promis, au furat, dar nu au facut nimic pentru mine, prostul ala care a crezut si le-a oferit votul ! 

Cum incepe nebunia pentru mine ? 

Acum 3 saptamani gasesc 2 fluturasi in cutia postala - culoare rosie - imaginea lui Basescu, Emil Boc, Elena Udrea, cu texte de genul "astia te fura" "astia primesc 1,2 milioane de euro pentru greva" etc etc
Il arunc la gunoi ! NU MA INTERESEAZA !!!!

Acum 2 saptamani, dechis cutia postala - Surpriza, un ziar - "Faclia" - se distribuie gratuit, cu povestea centurii de ocolire a Clujului, despre costurile acesteia, un proiect de 40 de milioane de Euro, ajunge la 120 de milioane de euro, etc etc - il pun in geanta, ajung sus, il citesc, il arunc!!!

Acum incepe aventura adevarata!!!

Saptamana trecuta imi suna telefonul ! Ma suna numarul 0372356700, raspund: Buna ziua, sunt Ciocan Vasile ( nume fictiv) de la Centrul de Cercetare Socialogica din Cluj va sun! Efectuam un scurt sondaj, aveti 2 minute ? Eram in pauza de masa, zic hai sa il ajut pe om, DA, spuneti: Si incepe nebunia ! Cat de mare e coruptia in Romania ? Foarte ... si incep adevaratele intrebari! Stiti ca Alin Tise are 7 case si ca a vandut 5 din aceastea ca sa nu ii mai apara in declaratia de avere ? II spun sa ia o pauza si intreb de cine este comandat acest chestionar ? Zice ca nu stie! OK! Ii refuz orice alt raspuns, imi dau seama ca este comandat de USL si renunt la chestionar. Toate intrebarile imi aduceau aminte ca PDL este corupt, ca Alin Tise este corupt, ca fura, ca este finul lui Emil Boc, imi spunea pe romaneste sa nu votez cu PD-L ! Urasc rahaturile astea ! 
Am facut ceva sapaturi si am aflat urmatoarele:

1. Nu exista Centrul de Cercetare Sociologica Cluj ! Exista in schimb CENTRUL DE CERCETARE SOCIOLOGICA AVANSATA in cadrul Facultarii de Sociologie la Babes Bolyai ! AICI  
Evident cand am luat legatura cu ei, nu dansii au efectuat acel sondaj, nu stiu despre ce este vorba si nega orice implicare politica ! 

2. Cu ajutorul unui prieten aflu si cine este in spatele 0372356700 - o firma clujeana, ALFA-CIPA SRL, care au si un web site de rahat - aici - ceva call center care are mii, da MII de apeluri ! Deci este campanie politica ! Comandata de USL impotriva PD-L, in judetul Cluj !!!

3. Evident, incerc sa aflu de unde si cum au numarul meu de mobil, ma ajuta un alt prieten, tot de pe telecom, care imi spune clar si tare - se vand loturi de numere in draci! Pentru SMS-uri, pentru apeluri, pentru tot ce vrei ! Numai sa platesti cat trebuie, nu conteaza firma! Orange, Vodafone, Cosmote, orice este posibil, doar e Romania!!!

Si astazi primesc lovitura de gratie!!!

Ajung acasa, ridic posta si surpriza! Alt fluturas de campanie! Evident, tot impotriva PD-L !!! 
Stau si ma intreb, de unde dracu au astia atatia BANI !? Evident, ca din taxe si impozite! Si atunci de sa votez USL ???


Surpriza a fost mai mare cand am analizat fluturasul:

pe fata - aceleasi personaje - Traian Basescu, Elena Udrea, Alin Tise
pe verso - esenta chestionarului de la telefon - PDL FURA !, Alin Tise e fin cu Emil Boc, Alin Tise a avut 7 case, a vandut 5 dintre aceastea, Alin Tise are dosar la DNA dar sta in birou ca-i finul lui Boc, Sorin Apostu si Radu Bica au primit mita si au dat share si  lui Alin Tise. Deci, serios USL ! Sunteti nemernici, de ultima speta!!! Pentru toate astea nu primiti votul meu, ma duc si votez cu dracu, il votez pe Vadim, sa va impuste pe toti ! 

Este legal ceea ce se intampla ? Afisele alea nu trebuiau sa fie printate cu numele tipografiei si numarul de exemplare ? Unde au fost comandate ? De catre cine ? DAR MAI ALES CAT AU COSTAT !?

Eu sunt scarbit, dar totusi ...

Tu cine votezi ??? 


0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share