Wednesday, May 9, 2012

5 sfaturi optimizare SEO

5 sfaturi optimizare SEO


1. Optimizare titlurile paginilor
Chiar daca multa lume nu doreste sa inteleaga, ori nu stie, titlurile paginilor inca reprezinta un procent greu din rezultatele obtinute in motoarele de cautare, inclusiv Google. Nu lasati un intreg site cu titluri de genul - Home page, Bun venit, Pensiunea X, Cabinet Stomatologic Y, etc etc - Fiecare pagina sa detina un titlu UNIC in proportie de cel putin 50 % ! 

2. Optimizati meta tag-urile 
Da, Google nu prea tine cont de meta tag-ul keywords, asta dupa update-ul Panda, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie prezent! Va trebuie meta tag-ul title, description, language, etc. NU FACETI SPAM ! Utilizati aceste meta tag-uri cu bun simt, in functie de densitatea unor cuvinte in pagina web, faceti aceste meta taguri. Este mai usor pentru vizitator, mai usor pentru Google, mai bine pentru DVS ! 

3. Creati linkuri interne
Nu excludeti trimiterile catre alte pagini din site! Faceti un link building intern MASIV ! Fiecare link este un vot in plus pentru pagina respectiva, iar cu timpul, in loc sa aveti un home page bine pozitionat o sa obtineti 4-5, 10-20 de pagini foarte bine pozitionate de pe care puteti trimite alte link-uri si tot asa. Este foarte important. 

4. Optimizati continutul
Nu puneti o poza, 3 randuri de text si gata! NU ! Faceti continut usor de citit, usor de inteles, pentru ca robotii de indexare vin, nu conteaza ce ati postat, insa utilizatorul este cel care decide si daca el nu mai vine atunci aveti o mare problema! Scrieti textul cu 1/2 cuvinte cheie in cap dar scrieti pentru oameni, scrieti informatii utile, informatii care ajuta. 

5. Folositi uneltele gratuite pentru optimizare si promovare
Folositi puterea lui like, share si tweet. Nu mai este un mister ca Google iubeste linkurile de pe siteurile sociale - Facebook, Twitter, Youtube, Digg, etc etc Faceti conturi, oferiti raspunsuri, postati poze si linkuri catre site. 
O sa va ajute enorm de mult in pozitionare, deoarece aceste linkuri sunt privite ca un + din partea Google, deoarece mister G-man considera aceste linkuri naturale, generate de utilizatori, deci de o mare valoare. Impactul lor se va vedea in rezultate. 

TOP-SEO - Creat din pasiune!
Sfaturi, idei, solutii, gratuit ! 

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share