Wednesday, May 9, 2012

Abonamente de optimizare pentru motoare de cautare

Abonamente de optimizare pentru motoare de cautare

Intr-o societate atat de nebuna, precum Romania, in care in fiecare zi mai apare un caz de coruptie, in fiecare zi inca cateva zeci ori sute de firme isi inchid definitiv portile, fiecare dintre cei care detin o afacere, inclusiv eu, ne gandim, ce sa facem cu site-ul ala? Cum sa facem sa mearga mai bine, cum sa crestem vanzarile? Cum sa aduc mai multi vizitatori pe site? Produsele sunt ok, preturile sunt ok dar totusi nu se face vanzare !

 In primul rand trebuie ca orice site sa detina un numar mare de vizitatori, foarte mare. Ulterior putem discuta de o problema de prezentare, de structurare a informatiei, de poze, de detalii, de orice altceva.
Optimizarea pentru motoarele de cautare - SEO - costa mult, foarte mult, dar are rezultate.

Daca in 2002 cand am inceput serviciile de optimizare si promovare pentru siteuri nu exista notiunea de abonament lunar, acum, in anul 2012, este prezent pe aproape orice site. Lumea incearca sa ofere flexibilitate, sa lege o legatura stransa intre client si furnizor. 

Abonamente de optimizare pentru motoarele de cautare o sa gasiti pe toate site-urile de profil, insa este de datoria dvs sa faceti o selectie. Ce va ofera ? Cat va costa ? Care este durata minima ? ETC 

Ce ar trebuii sa va ofere un abonment pentru optimizarea site-ului ? 
- Modificari on-site, crearea de pagini noi, update-uri, etc
- Castigare de linkuri prin inscrieri
- Promovare prin tweet-uri, like-uri, share
- Rapoarte asupra volumului de munca depus.

Va intrebari cat costa un abonament de optimizare ? 

Preturile sunt diverse, oferta este diferita, insa in principiu, preturile publice pornesc de la valori mici - 15-20 de euro si ajung la 200-300 de euro ! De ce atat de mari, inca nu am inteles, dar probabil nici clientii respectivi. Cel putin nu cei multi, majoritatea, care detin doar un site de prezentare, nu un magazin online !

Daca doriti o cotatie pentru un abonament de promovare ori optimizare pentru motoarele de cautare, pentru un site ori mai multe website-uri va rugam sa ne contactati la office@top-seo.ro

TOP-SEO.RO - Creat din pasiunea!
Sfaturi si idei gratuite pe www.top-seo.ro 

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share