Wednesday, May 9, 2012

Google Sandbox

Google Sandbox


Oferim cateva informatii despre acest filtru al Google. Ce este ? Cum verific daca siteul meu este in Google Sandbox dar mai ales ce anume am facut de sunt aici ? Cum scap de Google Sandbox ?

1. Ce este Google Sandbox ?

Google a creat un filtru care apara rezultatele sale "organice" de site-uri noi lansate, de mai putin de 3 luni, siteuri care castiga rapid mii de linkuri pentru a prinde primele rezultate la anumite cautari cu enorm de multe cautari, daca site-ul tau vizeaza cuvinte cheie cu 50-100 de cautari pe luna, atunci ar trebuii sa fi in siguranta, dar nimic nu este exclus. Google Sandbox este un filtru care exclude din rezultate siteurile de tip SPAM si MFA ( Made for Adsense ). Din pacate, uneori si siteurile "curate" ajung in aceasta cutie cu nisip.
Daca te intrebi cum scot un site din Google Sandbox sa stii ca nu prea ai sanse de izbanda. Trebuie sa iti ispasesti "pedeapsa". O varianta de scoatere din G. Sandbox, ar fi inlaturarea ultimelor linkuri ( da, stiu, nu vrei sa recunosti, dar in ultima perioada ai cumparat linkuri ori a postat pe forumuri si ai castigat cateva mii, zeci de mii, 1-2 milioane de linkuri, aici e problema ta! site-ul a facut link velocity) si castigarea de linkuri "naturale", pe care Google le considera generate de utilizatori - Facebook, Twitter, etc etc

2. Cum verific daca siteul meu este in Google Sandbox?

Simplu. Foloseste acest tool -> Google Sandbox Checker
O sa primesti un raspuns mai sus de unde ai introdus cautarea sub forma: "your site is on x positions, is not in Google Sandbox" ori "your site is on y positions, we thinks your site is in G.S."

3. Ce anume am facut de sunt aici ?

Un site ajunge in Google Sandbox din diverse motive, dintre cele mai intalnite sunt:

- targetare pe cuvinte cheie cu multe cautari - pensiuni x, cazare y, apartamente z, etc etc
- lansare recenta - sub 3 luni de zile de la prima indexare
- castigarea unui numar enorm de linkuri intr-o perioada scurta de timp ( mii, zeci de mii de linkuri)

4. Cum scap din Sandbox ?

Singura varianta testata si cu rezultat pozitiv - inlaturarea zecilor de mii de linkuri si castigarea de linkuri din social, de pe siteuri populare, privite pozitiv de catre Google  - Twitter, Facebook, Digg, etc

TOP-SEO.RO
Idei, Sfaturi, Solutii
office@top-seo.ro

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share