Saturday, June 30, 2012

Optimizarea pentru motoarele de cautare

Optimizarea pentru motoarele de cautare


Cam toti posesorii de site-uri care incep ori inteleg importanta prezentei online cu siguranta se intreaba cum se realizeaza optimizarea pentru motoarele de cautare. 

Nu este nici un mister, reteta este relativ simpla: MUNCA, MUNCA, MUNCA ! :)



Optimizarea pentru motoarele de cautare, ori in mediul online din Romania, optimizare pentru Google, inseamna o campanie de link building, promovare sociala si continut unic. Un site cu aceste caracteristici o sa detina pozitii fruntase in SERP's. 

In functie de cuvintele cheie pe care dvs doriti optimizarea realizata si concurenta existenta deja puteti sa creati o campanie pentru 1-2 cuvinte cheie pentru homepage, intrucat majoritatea directoarelor web nu o sa va accepte deep links. O sa aveti rezultate bune, insa marea problema vine in momentul in care doriti optimizare pentru mai multe cuvinte cheie, doriti optimizare pe categoriile magazinului online, etc. Atunci volumul de munca necesar creste exponential si aveti nevoie de deep links, care se castiga fie prin comentarii pe blog-uri, prin articole platite ori prin web site-uri satelit, pe aceeasi nisa, care sa sustina site-ul principal, eventual lansati un forum, un blog, de unde sa puteti trimite link-uri catre site-ul principal, exact pe pagina care va intereseaza. 

In special datorita aparitiei Facebook, promovarea sociala a castigat un teren enorm si nu mai poate fi ignorata! Recomandarea mea este sa aveti un FAN PAGE, unde puteti primi like-uri si comentarii, intrucat un cont va fi limitat la 5.000 de prieteni, care este mult prea putin pentru o afacere de talie nationala, inclusiv pentru Romania ! Insa promovarea sociala nu se reduce numai la Facebook, aveti Twitter, Pinterest, YouTube, Google +, etc, etc

Nu trebuie uitat nici continutul, nu este un secret faptul ca Google iubeste continutul unic, iar un web site care contine imagini, text, etc nou, fresh, vorba englezului, poate obtine pozitii mult mai sus decat un web site care se bazeaza pe copy-paste. 

Ce mai ramane de spus ?  SPOR LA MUNCA ! 

www.top-seo.ro - Creat din pasiune
Daca ai intrebari, nelamuriri, doresti o cotatie de pret, contactaza-ne :)




0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share