Tuesday, June 19, 2012

Piatadigitala.ro O afacere de succes

Cum sa dezvolti o afacere de succes - o experienta "a la piatadigitala.ro" :)


Esti patron, tanar, fara experienta ? Vrei sa stii care este cheia unei afaceri de succes ? Unii dintre cei care detin firme, deja stiu acest lucru - SUNT OAMENII ! Tocmai am primit un raspuns pozitiv la o cerere, atipica, recunosc, insa faptul ca reprezentantii de la piata digitala (eu am discutat cu Veress Katalin / Affiliate Manager) stiu ca inainte de toate, inainte de relatia de furnizor-client, partener, colaborator suntem OAMENI ma incanta. Piata Digitala este si va ramane o afacere de succes atata timp cat in spatele acestui brand o sa existe oameni care poseda cheia succesului - SUNTEM OAMENI ! 

Pare prea simplist ? Oare ?

Ce inseamna de fapt acest - SUNTEM OAMENI ?
Inseamna un singur lucru - clientii tai o sa aibe tot felul de probleme, TU esti OM si ii intelegi si oferi solutii optime!
Asta este cheia succesului, comunicarea si intelegerea. Nimeni nu doreste un raspuns peste 2 saptamani, il doreste atunci, pe loc si pe cat posibil care sa fie o solutie la nevoia lui. 

Tu esti detinatorul unui brand ? Ofera solutiile atat de necesare nevoilor clientilor tai si succesul o sa vina! Este garantia pe care eu pot sa ti-o ofer!

PiataDigitala.ro este o platforma de marketing afiliat cu care eu colaborez pe mai multe blog-uri si luand in considerare ca exista oameni care inteleg anumite situatii si gasesc solutiile necesare pentru a raspunde la nevoia mea, atunci nu pot decat sa ii felicit, sa ii recomand cu caldura la toti cunoscutii si evident, sa colaborez cu ei pe toate domeniile mele. 

In general gasesti afirmatii de genul: "Eficienta si dorinta de perfectiune a echipei, rezultatele bune si satisfactia clientilor ne-au consolidat ca o companie solida pe piata romaneasca." Insa cand ai de a face cu oamenii din spatele acestor afirmatii si ei te ajuta si iti ofera tot suportul din lumea asta, atunci da, este momentul revelator care iti spune ca ai facut o afacere extrem de buna.

O sa incep sa fac postari despre cum si ce reprezinta un client, cum multumesti un client, cum poti sa aduci mai multe venituri din aceeasi baza de clienti si multe altele. Imi place prea mult domeniul, ca sa nu impartasesc cunostiintele.

Iar in cazul in care o sa existe 1-2 "pui de geniu" care o sa spuna ca este un articol platit, va anunt cu bucurie ca nu practic! NU SUNT PLATIT DE PIATADIGITALA.RO SA LE FAC RECLAMA! Am avut o experienta extrem de placuta, sunt bucuros ca sunt colaboratorul lor si vreau sa ii recomand, DIN PROPRIE INITIATIVA ! 



O zi minunata, stimate cititor,





0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share