Thursday, August 30, 2012

Firma de SEO

Firma de SEO

Detii un website ? 
Cauti o firma care sa iti efectueze SEO ? 
Ce inseamna SEO si de ce ai nevoie de ajutor ?
Care este pretul corect de platit catre firma de SEO  pentru serviciile efectuate ?

Acestea sunt intrebarile la care incercam sa aflam astazi raspunsuri ! 

In cazul in care cauti o firma de SEO atunci presupunem ca detii un web site, ori planuiesti sa lansezi unul cat de curand si esti interesat/a si de serviciile de optimizare prezente pe piata. Asta este un lucru foarte bun. Inseamna ca nu esti o persoana care se asteapta sa lanseze un web site pe internet si vanzarile sa curga!  Este un lucru de apreciat! BRAVO !

Cum sa alegi o firma de SEO ? Care este avantajul de a lucra cu cineva specializat pe acest domeniu ? Da, implica anumite costuri, insa in general SEO nu se reduce doar la cateva link-uri, implica mult mai multa munca, detin cel putin cateva cazuri de site-uri, din portofoliu care detin undeva la 500-800 de link-uri si sunt cu niste rezultate JENANTE in Google.ro! 

DE CE ? Pentru ca link-urile sunt pe nise fara relevanta, de pe site-uri in engleza, fara nici o relevanta pentru domeniul lui de activitate! Un site care a castigat in Alexa.com doar 100 de link-uri este pe prima pozitie la cautari foarte relevante pentru domeniul sau de activitate pentru ca sunt link-uri cu relevanta mare, despre citation flow si trust flow in alta postare. 
 
 Ce inseamna SEO si de ce ai nevoie de o firma de SEO ? Pentru ca cel putin la nivel teoritic firma / PFA-ul respectiv stie ce face si poate ajuta site-ul tau sa beneficieze de rezultate bune in Google. 

SEO este un proces complex, are nevoie de timp, de experienta, de multa munca, pe care de cele mai multe ori fie nu le stii, fie nu ai timp si atunci cel mai simplu este sa platesti pe cineva care stie toate "miscarile" sa faca aceasta munca, in locul tau. 


Care este pretul corect de platit pentru serviciile oferite de o firma de SEO ? 

Buna intrebare! Totul se rezuma la respectiva analiza initiala a site-ului, la stabilirea tuturor factorilor de implementat si durata de executie. Un web site poate avea nevoie de foarte multa munca pentru ca nu este deloc optimizat onsite ori codul sursa este plin de erori, eventual poate fi vorba despre un site foarte bine optimizat onsite si are nevoie doar de link building. Orice firma de SEO alegeti, prima etapa ar fi o analiza ( consultanta SEO ) iar ulterior puteti discuta de preturi.  Pretul corect este, dupa parerea mea, aceea suma de bani care iti asigura rezultatele mult dorite. Fie ca vorbim de 200 de lei pentru 2 cuvinte cheie, fie ca e vorba despre 1500 de lei pentru un site mediu ori poate 15.000 de euro pentru un singur cuvant cheie "imposibil" - laptop de exemplu. 

Pentru orice nelamuriri ori intrebari puteti trimite mail la office [at ] top-seo ]punct[ ro.

www.top-seo.ro Creat din pasiune
Idei, Sfaturi, Solutii


0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share