Thursday, August 30, 2012

Optimizare web

Optimizare web

Optimizarea SEO pentru un site devine o munca dificila, mai ales cu concurenta existenta deja pe piata. Exista multe site-uri mari, a se citi portaluri, care aduna oferte, ori sunt de-a dreptul agregatoare de continut, care intr-adevar au fost penalizate de Google, insa numai simpla lor prezenta in Google iti afecteaza si rezultatele obtinute de siteul tau. Procesul de optimizare web nu mai este un simplu - 2-3 link-uri si gata. Trebuie o analiza completa, realizata profesionist, iar in urma acestei analize stabilita o campanie de link building, modificarile necesare onsite precum si perioada si volumul de munca necesar pentru ca site-ul respectiv sa fie in top 10 Google, top 5 Google ori prima pozitie in rezultatele oferite de acest motor de cautare. Oricum TOP-SEO va ofera si un mic sfat. 


  • Daca site-ul ajunge pe prima pagina inseamna ca are continut relavant, urcarea pe pozitii fruntase se face EXCLUSIV prin link-uri, nu prin modificari aduse in cadrul continutului !

OPTIMIZARE WEB  PRIN TOP-SEO


Fiecare parte a procesului de optimizare web - optimizare onsite, optimizare offsite, linku building trebuie sa fie in legatura stransa, trebuie sa fie pe aceeasi linie de comunicare. Fiecare dintre aceste procese trebuie sa aduca site-ul la tinta impusa - o anumita pozitie in rezultatele Google.

Un web site pentru care se realizeaza optimizarea web insa nu este verificat asupra continutului si a corectitudinii codului sursa nu are sanse sa intre in primele 10 rezultate Google. Deci, orice optimizare incepe de la baza - codul sursa! In momentul in care codul sursa este OK ( presupunem ca implicit, continutul este unic, relevant, bine optimizat) atunci se poate trece la partea de castigare de link-uri. 


WWW.TOP-SEO.RO - CREAT DIN PASIUNE
Idei, Sfaturi, SOLUTII ! 
office  [at] top-seo.ro


0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share