Monday, December 31, 2012

Mesaje SMS de Revelion 2013

Mesaje SMS de Revelion 2013

O colectie de mesaje, SMS, urari cu ocazia Revelionului 2013 !
Cautati mesaje / urari de revelion frumoase, usor "porcoase" :)) ori cine stie ... poate sexy ? Atunci sunteti pe pagina potrivita!


Vine un uragan de fericire, dragoste si liniste cu urarea ca anul 2013 sa-ti aduca toate aceste lucruri.

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani 2013

Dacă viaţa de zi cu zi te pune pe alergat, te agită, te stresează, ia o pauza şi urează colegilor Sărbători fericite, aşa cum îţi urez şi eu ţie. La mulţi ani!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma
Noul an se aşterne înaintea ta ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Îţi urez să le scrii numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citeşti cu bucurie.

Anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie. LA MULTI ANI !!

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus.

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!


Mesaje / Urari Revelion 2013 sexy 

Si la anu care vine iti urez sa futi virgine, femei bune si frumoase, bulanoase si tatoase. Daca ti se pare greu, suna-ma, ca le rezolv chiar eu. LA MULTI ANI !!! 



SMS DE ANUL NOUMESAJE DE ANUL NOU, URĂRI DE ANUL NOU



Post upadating :)

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share