Tuesday, January 1, 2013

Horoscop 2013 dragoste / iubire zodie

Berbec

Independenta va fi cruciala pentru voi si nu veti dori sa va compromiteti dorintele! Venus vine în sectorul iubirii între 16 August si 11 Septembrie, iar atunci veti avea o perioada excelenta pe plan sentimental.

Horoscop pentru 2013 in dragoste / iubire in functie de zodie


Taur

Planeta Saturn în sectorul iubirii înseamna pentru voi ca 2013 va fi anul în care va veti maturiza si veti realiza ce va doriti cu adevarat. Un angajament este scris în stele pentru voi, însa doar alaturi de un partener pe care va puteti baza.

Gemeni

Jupiter în semnul vostru, pana în iunie, va va oferi încredere si va va ajuta sa iesiti din zona voastra de confort. Venus va va ajuta sa atrageti atentia între 7 octombrie si 5 noiembrie, cand o vacanta romantica - sau sa va îndragostiti de un strain - este posibil.

Rac

Il veti avea pe Jupiter de partea voastra, pana în iulie, si acesta va va da curaj sa faceti lucruri noi în dragoste. Cu toate astea, prezenta lui Mercur în iunie si iulie, poate creea neîntelegeri, asa ca fiti atenti.

Leu

Il aveti pe Marte în sectorul amoros pana pe 2 februarie, ceea ce înseamna ca mingea este în terenul vostru în ceea ce priveste relatiile. Daca va doriti mai mult de la cineva special, fiti sinceri în aceasta privinta. Venus va lumineaza în dragoste pe toata perioada lunii februarie.

Fecioara

Neptun în casa iubirii înseamna ca romantismul este creativ si va poate inspira. Aveti încredere în ceea ce este real, dar evitati sa va entuziasmati de povestile ce par prea frumoase sa fie adevarate. Venus este de partea voastra în Martie si va ajuta sa atrageti atentia.

Balanta

Uranus în casa dragostei va transmite ca relatiile pot fi imprevizibile, asa ca ramaneti flexibili în ceea ce priveste dragostea. Orice este posibil în iubire acum, asa ca îndrazniti sa fiti diferiti!

Scorpion

Cu Saturn în semnul vostru, va maturizati de la saptamana la saptamana si dobanditi mai multa claritate în ceea ce va doriti de la dragoste. Stiti ce vreti si ce sunteti dispusi sa faceti pentru asta.

Sagetator

Il aveti pe Jupiter langa voi pana în iunie, iar asta va va aduce nenumarate oportunitati în dragoste în prima jumatate a lui 2013. Conexiunile exotice au un loc special, mai ales ca inima voastra cauta aventura si noile experiente.

Capricorn

Romantismul va înflori pentru voi în iulie, imediat ce optimistul Jupiter va energiza acest sector pentru voi. Aveti grija de voi si aveti rabdare în prima jumatate a anului - veti avea multe întalniri si relatii din care sa puteti alege pana la mijlocul verii.

Varsator

Marte va aduce pasiune, caldura si foc în viata voastra amoroasa între 28 august si 15 octombrie. Fiti încrezatori cu dorintele voastre. Daca vreti ceva, nu va fie teama sa faceti primul pas.

Pesti

Neptun în semnul vostru va scoate la suprafata latura creativa si dorintele spirituale. Va doriti o poveste de iubire în 2013, asa ca profitati de planeta Venus în martie, dar si de pe 22 iulie pe 16 august.

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share