Thursday, December 6, 2012

Orange Smartphone Testers

Orange Smartphone Testers


Vine Mosu', vine Mosu, ce-mi aduce?
Sper din suflet ca un HTC 8X ! 

HTC este unul dintre producatorii care reusesc sa te surprinda!

Ce este atat de special, ce ma surprinde la acest telefon sunt detaliile. 
Este foarte subtire! Si asta imi place, la nebunie!
Este aplatizat la marginea superioara si inferioara, ceea ce ii ofera un look unic. De apreciat munca depusa de cei de la HTC pentru acest mic detaliu.

Sunt incluse si cateva caracteristici foarte puternice. De ce as dorii sa detin acest telefon ? In primul rand ar fi util in viata de zi cu zi, un mod simplu si usor de a pastra legatura cu cei dragi insa, cel putin pe mine, ma tenteaza partea FOTO a acestui telefon. Da stiu, majoritatea spun ca fiecare device are un scop - telefonul sa vorbesti, camera foto sa faci poze, MP3 playerul sa asculti muzica ... poate sunt eu prea "updatat" dar imi permit sa contrazic. Acest telefon are o camera foto de 8 MP, are un senzor BSI pentru ca pozele realizate in mediile lipsite de lumina sa fie fabuloase iar daca mai luam in considerare ca este inclusa si tehnologia ImageChip, care permite focalizare mult mai rapida si poze mult mai detaliate, atunci putem spune ca HTC 8X este unealta de care ai nevoie zi de zi! Fie ca vorbim de niste poze funny, cu prietenii, la o cafea, la sanius, ca tot vine iarna, pe care le postezi direct pe Facebook si dai tag, fie ca sunt cursuri importante la facultate, ori ai nevoie urgent de poze pentru o prezentare despre modul de abordare a clientilor!  HTC 8X este telefonul potrivit!  In cazul meu HTC 8X ar fi un adevarat ajutor la Facultatea de Medicina Veterinara, sa reusesc sa pozez oasele de la anatomie, preparatele microscopice la biologie celulara, ori plantele de la vegetala. Cu alte cuvinte, o sa ma ajute sa invat. Evident nu ar fi singurul mod, poze "memorabile" cu prietenii, in oras, a doua zi "dupa ieseala", momente numai bune de facut publice pe Facebook. :) 

O alta caracteristica care ma atrage la HTC 8X este BEATS AUDIO!
Sunt un impatimit al muzicii pe telefon, iar faptul ca Beats Audio este disponibil pentru prima data pe un telefon cu Windows ca OS este un lucru foarte bun, ce zic eu zici, este FENOMENAL. Insa partea cea mai frumoasa a acestui telefon este faptul ca are inclus un amplificator audio care permite sunete mai inalte, bass puternic si voci mult mai clare.

Alte caracteristici care ofera titlu de cadoul perfect de la Mos Craciun si care ofera lui HTC 8X titlu de smartphone dorit: procesor puternic, 1 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare, WiFi, multitudinea de carcase pentru personalizare: albastru / negru / rosu / galben, ce sa mai zicem ... este PERFECT ! 


Scriu acest articol pentru Orange Smartphone Testers, am gasit un concurs interesant pe blogul Agentiei StandOut si am zis ca merita sa incerc, poate Mos Craciun va intelege ca "forta" este foarte puternica. Daca mai punem in balanta si "The Secret", cu legea atractiei universale, cu siguranta HTC 8X va fi al meu!





9 comments:

  1. Arata foarte bine si din articol imi dau seama ca iti doresti acest telefon. Multa bafta! Sa faci poze pentru blog cu el :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi! Daca castig cu siguranta fac poze, la facultate, pentru blog, peste tot !

      Delete
  2. Multa bafta Tudorica nene!
    Meriti sa castigi premiul, sper sa intelegea si cei care organizeaza concursul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multam Mircea! Sper din suflet sa fie al meu !

      Delete
  3. Sa faci poze la Gradina Botanica! Daca nu, I KILL YOU!

    ReplyDelete
  4. Ohhh da! Sorry, am si uitat de proiectul de la Gradina Botanica! Daca castig telefonul atunci voluntarii de la ProWest o sa fie pozati in sute de poze.

    ReplyDelete
  5. Ii bestial telefonul! Unde ma pot inscrie la concursul asta ? Il vreau eu !

    ReplyDelete
  6. @Anonymous Gasesti toate detaliile concursului pe site-ul agentiei STANDOUT -> http://blog.standout.ro/2012/12/campanii-pe-bloguri/cautam-un-blogger-care-isi-doreste-un-htc-8x/

    ReplyDelete
  7. Good post! We will be linking to this great article on our
    website. Keep up the great writing.

    Also visit my weblog: Hemel Cosmetics

    ReplyDelete

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share