Friday, December 7, 2012

RMGC Referendum Rosia Montana

RMGC Referendum Rosia Montana

Goldul merge la furat voturi pentru referendumul mineritului. Cum? Cu plasa. Un munte de plăsuţe stau înghesuite în portbagajul jepp-ului cu număr RMG de Alba. Fotografia a fost făcută ieri într-unul din satele unde va avea loc referendumul mineritului plătit cu 300 000 RON din bani publici.


Oameni buni, lasati dracului votarea si mita asta electorala! 
NU VINDETI O BOGATIE PENTRU O PLASA CU CEVA MANCARE !
Stau si ma intreb, daca nu veneau hotii de la RMGC sa descopere aurul de la Rosia Montana, cum traiau oamenii de acolo ? CUM AU TRAIT PANA ACUM ? Pai atunci, de ce au nevoie acum de minerit ? 
Angajatii de la Sindicatul ”Viitorul Mineritului”, impreuna cu actualii primari din localitatile supuse la referendum abuzeaza, nu, de fapt, TERORIZEAZA populatia care se opune acestui demers! 

Cititi detalii Aici !

 Toate acestea nu se întâmplă doar în Roșia Montană, ci în toate localitățile vizate. Șard e un sat din comuna Ighiu, de lângă Zlatna. G.D., cu care am discutat în această dimineață, locuiește în Șard. ”Pe gardul casei în care locuiesc am pus niște afișe cu mesajul de a vota NU la referendum. Mi le-au rupt și au pus afișe cu primarul Fulea care îi îndeamnă pe oameni să voteze DA. La sfârșitul săptămânii trecute, eram acasă, și am văzut niște oameni care s-au dat jos dintr-o mașină și au început să lipească afișe pe gardul vecinului. Am ieșit și i-am întrebat dacă au cerut cuiva voie să pună afișe pe gardul respectiv. Din mașină, s-a dat jos o persoană, aveam să aflu că e viceprimarul, care s-a răstit la mine: ”Ce-ți trebe, mă? Că acuma îți f** două!”. Am stat liniștit, nu m-au lovit, dar m-au prins de haină și au început să tragă de mine. Au apărut și alții, îmbrăcați în salopete, pe care sclipea însemnul Sindicatul ”Viitorul Mineritului” (”sindicat” al RMGC – n.a.). Se vedea că erau instruți, le-au zis celor care mă trăgeau de haină să mă lase”, povestește G.D..
”Au continuat însă să-mi spună că ce-mi bag eu nasul, că nu e treaba mea.Viceprimarul zicea că RMGC i-a zis că-i angajează o mie de oameni. Țiganii, eu așa le zic, nu romi, patrulează în fiecare zi, rup afișele care nu le convin și pun cele cu DA. Li s-a spus că dacă nu se execută o să li se taie ajutoarele sociale. Oamenii se execută, pentru că le e frică, efectiv, că or să rămână fără ajutoare sociale”, afirmă G.D., care mai spune că ce îl deranjează cel mai mult la campania asta e că cei care au o opinie contrară nu sunt lăsați să se exprime, că sunt intimidați.

Rosia Montana Gold Corporation si toate acele mici diversiuni infiintate, precum "scrisoare cu cianura pentru romani" "sindicatul viitorul ( si moartea ) mineritului" si alte zeci de forme de organizare can kiss our sexy ass ! Oamenii o sa participe la referendum si o sa voteze impotriva! Nu putem sa acceptam o asemenea  marsavie! Degeaba cumparati voturi cu plasa, sunt satui romanii de promisiuni!

Actiunile angajatilor de la Rosia Montana Gold Corporation, efectuate in zona de referendum sunt ILEGALE, conform legilor din Romania!
Legea Referendumului National, ART.54, ALIN.1- "Promisiunea, oferirea, sau darea de bani ori de alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa (nu) voteze in cadrul referendumului se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani."

NU PRIMIM CIANURA IN ROMANIA!
NU OFERIM GRATIS CEL MAI MARE ZACAMANT DE AUR DIN EUROPA!

SHARE THE NEWS !

1 comment:

  1. Hotii de la RMGC ar face si crima ! Numai sa puna mana pe aurul romanesc! Sa speram ca romanii din localitatile astea au suficienta minte incat sa ii opreasca!!! Daca nu ... adio aur, bun venit ... cianura!

    ReplyDelete

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share