Sunday, December 8, 2013

Cum ajung pe prima pagina in google

Cum ajung pe prima pagina in Google ?

Cred ca toti cei care detin o pagina web doresc sa fie pe prima pagina in Google. Indiferent ca este un blog, un web site de prezentare, un magazin online, toti isi doresc acest lucru, insa este bine de precizat ca nu este usor. Pentru ca orice site sa ajunga in prima pagina de rezultate organice oferite de Google pentru cautari relevante ale domeniului de activitate este nevoie de foarte multa munca.

Luand in considerare ca Google utilizeaza din ce in ce mai des o multitudine de update-uri, care de cele mai multe ori arunca zeci de pozitii in spate un site de interes, de buna credinta, acum, mai mult ca oricand, toata lumea isi doreste prima pagina. Insa nu este usor. Este nevoie de TIMP ! Este nevoie de MUNCA ! De o campanie cu relevanta atat pentru Google cat si pentru utilizatori. 

Vremurile usoare ale campaniilor SEO, in care se arunca cateva link-uri in 10 directoare web, se pun 2-3 imagini si gata, site-ul este optimizat a apus de mult timp. Acum, in 2013-2014 Google vrea ca fiecare site sa contina materiale unice, sa fie de interes si tine cont de ENORM de multi factori - de la usurinta cu care vizitatorul citeste textul, timpul de incarcare, recomandarile din mediul social ( Facebook, Twitter etc) pana la marimea si culoarea textului si atribute pana de mult ignorate precum alt, H1...H6, etc, etc.

Despre toate elementele care pot sa ajute un site sa urce in pozitii, in zilele ce urmeaza.

TOP SEO ROMANIA
Creat din pasiune,

Tudor Stancalau,
0743.855.256

3 comments:

  1. Foarte interesant sfat. Ma poti ajuta cu o idee? Am acest site http://tablete-ieftine-noi.eu de aproape 3 luni si nu am trafic organic mai mult de 10 pe zi. Sa-mi fac griji? Multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuvinte cheie tinta pentru sursa de trafic ?

      Delete
  2. @Pavel Costel De 3 luni este un termen cam mare pentru a obtine doar 10 vizite organice pe zi. Trebuie mai mult. Care sunt principalele cuvinte cheie pentru care cauti sa iti optimizezi site-ul ? Fac o analiza si revin cu raspuns concret. Multumesc,

    ReplyDelete

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share