Saturday, January 18, 2014

Cum sa faci bani online cu calculatorul

Cum sa faci bani online cu calculatorul

Toata lumea vrea bani! Eventual chiar bani din online cu ajutorul calculatorului ori a siteurilor. Fie ca este vorba de 2013, 2014 ori chiar 2015, cu totii ne dorim bani. Cum sa faci bani din online, cu ajutorul calculatorului este o poveste usor diferita. Aici nu poti sa cumperi si sa vinzi, eu cel putin nu cred ca schemele de tip forez, in care se pare ca investeti 500 de dolari in aur, petrol, etc si maine faci 10.000 de dolari! Cred dar nu merita sa faci PTC ( Paid to Click ) - sunt acele site-uri in care primesti 0.01 centi / click. Se aduna, DAR MULT PREA GREU ! Recent am descoperit o noua metoda, aceea ce a lansa o aplicatie, care isi face treaba, acolo in fundal, nu dau nici un click, nu trebuie sa verific nici un cod, nimic, ea ruleaza, isi face treaba, eu incasez banii pentru ca o las pornita. Asta pare genul de aplicatie care imi place! Despre ce este vorba ? Vorbim putin despre Coin Generation! Puteti sa faceti bani in timp ce navigati pe net, intrucat tot ce trebuie sa faceti este downloadati o aplicatie, care isi face treaba, care se traduce in faptul ca voi imprumutati puterea de calcul a procesorului din calculatorul vostru catre alte institutii din lume care au nevoie de o putere de procesare absolut colosala. Pe scurt, despre ce este vorba:

1. Intrati pe acest site,  va faceti cont gratuit si dupa confirmarea adresei de email intrati pe site, in sectiunea contului si downloadati aplicatia.
2. Un thread (primul este gratuit) va produce 30 de dolari pe luna.
3. Primul thread este absolut gratuit, valabil o luna ( primiti 30 de dolari)4. Un thread costa 50 de dolari ( o investitie de 20 de dolari ) dar este valabil 12 LUNI !5. Cumparand in luna 2 un thread ( investitie de doar 20 de dolari ) castigati 365 de dolari / an.
6. Se pot cumpara 100 de thread-uri!
7 Pentru plata, va recomand un cont pe Paxum, cu un simplu click aici, in curand si Paypal - sunt foarte asemanatoare.
8. Spor la adunat banuti !

Este o metoda verificata, din care chiar se aduna bani, nu multi, dar se aduna. Da, stiu, un calculator consuma curent, insa media din Romania de utilizare a calculatorului este de 10 ore /zi in mediul casnic, adica fie ca ne place, fie ca nu, oricum le lasam pornite.
Cu toate ca aceasta aplicatie poate sa fie instalata pe calculatorul de la munca, mai ales daca exista desktop-uri care sunt utilizate pentru supraveghere video ( ruleaza non stop) daca nu exista un firewall care sa previna conexiunile necesare aplicatiei, aceasta poate rula in regim non stop. 
Exista deja marturii pe net, despre utilizatorii care au investit in aceasta aplicatie si detin calculator DEDICAT, pornit non stop, numai pentru rularea aplicatiei.

Coin Regeration este o organizatie mondiala, care utilizeaza puterea de procesare a milioane de calculatoare, in jurul lumii, pentru a asigura succesul unor proiecte de interes mare, precum NASA, unde sunt necesare trilioane de calcule / secunda. 

Mai jos este o imagine cu aplicatia instalata pe unul dintre calculatoarele mele:

Am blocat numarul de thread-uri, suma castigata precum si token-ul pentru confidentialitate. 

Este o metoda care functioneaza si din care se fac bani in mediul online, cu ajutorul calculatorului, mult mai sigura decat programale PTC ale anului 2014! 

Tudor Stancalau,
TOP-SEO ROMANIA
Creat din pasiune,




0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share