Thursday, April 10, 2014

Ce urasc eu cel mai mult ? SEO SPAMUL

Ce urasc eu cel mai mult ? SEO SPAMUL

Cand muncesti corect pentru promovare unui site si esti constient ca munca depusa trebuia sa ofere deja rezultate, incepi sa te intrebi, este oare ceva ce nu fac corect ? Am gresit undeva in intreg procesul ? INSA nu de multe ori nu este absolut nimic gresit, insa exista site-uri care ocupa prima pagina prin tehnici de SPAM, descrieri abuzive, meta tag-ul keywords are peste 1000 de caractere si samd. 

Google curata din start multe site-uri de genul asta, insa unele scapa si atunci cand eu muncesc sa aduc site-ul unui client pe prima pagina si ma lovesc de rezultate pozitionate in urma unor tehnici de SEO SPAM (web spamming), ma simt obligat sa raportez acele siteuri la Google. 

Este si cazul imaginii de mai jos. Am descoperit nu mai putin de 5 ( da, cinci ) siteuri la o cautare foarte relevanta pentru domeniul de activitate a clientului meu.

Tot cautand metode de raportare mai rapide, am descoperit ca exista si o extensie pentru Google Chrome ( browserul celor de la Google ) care face complectarea formularului de raportare a SEO SPAM-ului mult, mult mai usoara. Extensia este gratuita si se poate instala de aici: Google WebSpam Report 

Spor la raportari :) 



TOP-SEO ROMANIA,
Creat din pasiune,



0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share