Monday, April 27, 2015

Adio paduri iubim HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER

Adio paduri iubim HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER

Holzindustrie Schweighofer a reușit să oprească timpul (aparitia Codului Silvic), astfel încât să devină operațională a treia mare capacitate de producție din România care va duce capacitatea de procesare a grupului de firme de la 40% din resursa de rasinoasa  a Romaniei (pozitie dominanta) la 60% (pozitie de cvasimonopol). Din aceasta cauză, blocarea Codului Silvic era atât de importantă!
Am ajuns în primăvara anului 2015, Codul Silvic fiind adoptat de Parlament  după lungi dezbateri. D-na Varga  continuă  și astăzi  să își  susțină platforma de „reforme radicale”, sustinută de un PNL parcă fără discernământ, lipsit de expertiză, blocat într-o opoziție  distructivă față de proiectul de Cod Silvic.
Cum a rămas PNL blocat în linia „Varga” când întregul departament de mediu al PNL (d-na Sulfina Barbu, d-nul Mugur Cozmanciuc, d-nul Cristi Chirteș, d-nul Stelian Dolha, d-nul Vasile Lupu, d-nul Gelu Puiu) a susținut public proiectul de modificare a Codului Silvic?  Evident, o altă enigmă a Codului  Silvic, enigmă ce nu poate fi înțeleasă decât prin „efectul Schweighofer”.
Aceasta este scrisoare trimisa catre premierul Victor Ponta in care surprizator apare o "amenintare" ca o posibila modificare a legii in detrimentul acestei minuntate firme, pe numele ei HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER duce cu siguranta la degradarea relatiilor economice dintre Romania si Austria! Auzi tupeu! 


Iar aici este expusa scrisoare trimisa de ambasadorul Austriei in Romania, care intervine in mod direct si fara prea multe ocolisuri pentru interesele firmei HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER in sensul de a beneficia de o intalnire si a discuta aceasta problema. 

Surprinzator, astazi dau peste un link de la EIA - Environmental Investigation Agency - il puteti citi / vedea integral aici -> http://eia-global.org/news-media/austrian-company-exposed 
in care gasiti si un filmulet realizat de reprezentatii EIA cu camera ascunsa, in care se specifica clar ca se primesc bonusuri pentru masa lemnoasa taiata ILEGAL si predata ILEGAL companiei HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER !!!

Astia merita lichidati si trimisi acasa!!! Fac dezmat in padurile Romaniei!!!



0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share