Friday, March 30, 2012

REALITATE.NET - Un site de rahat !

REALITATE.NET - Un site de rahat ! 


Urasc sa scriu despre altii, despre alte siteuri, despre tot felul de filosofii si idiotenii, insa cand un sistem destul de OK, procesor 2,8, 4 Gb de RAM, 1 GB video, 320 HDD, folosind Google Chrome cu 6 tab-uri deschise SE BLOCHEAZA din cauza unui site de rahat, atunci trebuie sa scriu despre el.
REALITATEA.net este un rahat, la fel ca si cei care il administreaza si compania si actionarii si toti! Sunt niste cacanari, fomisti, avizi dupa bani, care incarca aiurea un site care cica trebuie sa te informeze, de fapt realitatea.net iti umple ecranul de reclame si stirea e trimitere catre un site decent de stiri !

O sa scriu REALITATE.NET si boldat si italic -> realitatea.net si underline -> realitatea.net


Poate Google va gasi interesant faptul ca scriu atat de des realitate.net intr-un mic articol si cu mai multe stiluri si articolul asta va ajunge pe prima pagina :)) Sa moara de ciuda toti aia din echipa realitatea ca o sa vada si altii ca sunt de rahat !!!

Si pana la urma, de ce sunt atat de nervos pe realitatea ? Intr-o lume in care totul se poate restaura dintr-un click ce ma agit asa de tare ? Pai, nu am ocupatie si am eu o mica boala pe realitatea.net pentru modul abuziv in care iti deschid mai multe taburi din pagina de iGoogle, modul in care posteaza stiri fara link catre sursa si alte cateva chestii si acum am primit picatura care a umplut paharul!

Raman la ideea mea - REALITATE.NET - Un site de rahat ! 


PS: Aveti dovada cu volumul imens de reclame mai jos ;)



1 comment:

  1. Is prosti oamenii din tara asta care se mai uita la Realitatea tv si la Romania tv , doua televiziuni care manipuleaza in masa . Pacat ca am fost la revolutie , imi e rusine ca traiesc in Romania si nu am alta optiune .

    ReplyDelete

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share