Friday, May 11, 2012

Promovare pe YOUTUBE

Promovare pe YOUTUBE



Pentru multi posesori de site-uri, youtube.com este inca un site plin de prostii, pe care se posteaza tot felul de videoclipuri haioase, scarboase, prezentari dar mai ales MUZICA, multa muzica cu videclipuri! Dar oare cine are dreptate ? 


Youtube a devenit de mult un intrument de promovare in mediul online, este chiar indicat sa primesti link-uri de pe acest site. 

Ce anume trebuie sa faci, dar mai ales de ce, o sa discutam in randurile ce urmeaza.

Pentru inceput sa vedem ce trebuie sa faci:

1. Se face 1 bucata videoclip, pentru incepatori, Microsoft Movie Maker este ideal, se pun cateva poze, se face un slideshow, de adauga o coloana sonora, se urca pe site, se pune link catre site in descriere - DONE !
Aste a fost cea mai simpla varianta posibila! Insa pentru o promovare intensiva, de calitate, cititi mai departe:

Pe Youtube se poate promovare orice! Puteti posta videoclipuri de prezentare, interviuri, conferinte, training-uri, absolut orice. 
Pentru a crea un canal de succes, puteti sa:
- Luati interviuri altor persoane, din domeniul dvs de activitate
- Creati un videoclip despre produse
- Creati un videclip despre brand, despre firma, despre ce aduce in plus in piata din Romania
- Creati marturii video ale clientilor deja multumiti
- Introduceti la finalul videoclipului date de contact - email, site, telefon, etc

De ce sa iti faci promovare pe youtube ? Cel mai simplu raspuns - Pentru ca trebuie! Si in cazul in care nu ai observat concurenta deja o face! Youtube a devenit un must, la fel ca si Twitter! Trebuie sa fi prezent, trebuie sa iti faci reclama, trebuie sa profiti de oportunitati. In plus, site-ul tau va beneficia de juice-ul trimis de linkurile din descrierea videoclipurilor! Un deep-link de pe youtube face minuni pentru o pozitionare mai buna in SERP's.

 Tocmai de accea, creaza-ti un cont, alege o denumire identica cu brandul tau, ori firma ta, eventual adauga ROMANIA in descriere, foloseste acest canal pe carti de vizita, in slide-urile de prezentare, este o oportunitate gratuita de promovare si dureaza foarte putin iar in plus NU COSTA NIMIC, eventual chiar poti face bani ;)

TOP-SEO.RO
Sfaturi, Idei, Solutii
Creat din pasiune! 

1 comment:

  1. Da, ai dreptate, Youtube poate aduce beneficii, in special pe parte de promovare, de imagine a unei afaceri, in special cele mai mici, precum a mea. Mersi. Scz pentru cuvintele cheie !

    ReplyDelete

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share