Sunday, July 1, 2012

Cat costa promovarea unui site

Cat costa promovarea unui site

Toata lumea se intreaba cat costa promovarea unui site. Nu stiu daca este cea mai buna intrebare, ori daca ar trebuii sa fie chiar prima. 

Tu cand mergi la aprozarul de la coltul strazii ori la carmangerie care este primul lucru pe care il doresti sa il aflii ? CALITATEA ! Este proaspat/a ?   Si atunci stau si ma intreb, de ce nu este prima intrebare ce imi poate oferi aceasta promovare ? ce avatantaje imi aduce promovarea unui site ? Doar pretul este important ?! Atunci, in cel mai "nealcos ardelenism" - "no, ca doara nu-i bai" ! 


Te costa vreo 5 bulioane si gata. Am rezolvat problema. Nu primesti mare branza, dar ma rog, daca doar pretul este relavant, ce te mai intereseaza ce iti ofer eu de banii aia ? 

Totusi, daca stam sa analizam situatia, este cumplit ca lumea, in general, nu stie ce inseamna promovare si nu intelege cat de importanta este campania de link building. Poate un aspect obositor al muncii prestate este faptul ca trebuie sa explici de multe ori aceleasi lucruri, over and over again. Dar pana la urma, asta este, life goes on ! 

Stimati vizitatori, nu este important pretul, nu are prea mare relevanta cat costa aceasta promovare (ori optimizare ) ci rezultatul care se obtine dupa! Faptul ca aceasta intrebare are inca un numar destul de mare de cautari inseamna paine de mancat pentru enspe mii de site-uri care fac "promovare" prin inscrieri automate pentru un SMS cu valoare - 5 euro, 10 euro, etc. Un SMS nu iti aduce trafic si cu siguranta nu iti da contorul de vizitatori peste cap.

Promovarea unui website nu se face printr-un SMS! Implica mai multa munca, implica un audit, analiza a cuvintelor cheie, a concurentei, dezvoltarea unei strategii dar mai ales implementarea cu succes si mentinerea rezultatelor obtinute. 

Pentru sfaturi, idei si solutii nu uitati ca avem si formulat de contact

www.top-seo.ro Creat din pasiune
Sfaturi, Idei, Solutii

0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share