Monday, July 2, 2012

Optimizare SEO costuri

Optimizare SEO costuri

 
Optimizarea SEO implica in general atat partea de on-site cat si off-site. Este bine de spus, din capul locului, ca este imposibil sa expui o suma pentru care un web site se poate optimiza. Optimizarea SEO are multe variabile si in functie de aceastea, se poate calcula un pret real, care sa acopere cheltuielile si munca depusa dar mai ales sa va ofere rezultatele scontate, dintre cele mai importante:
- Este ori nu site-ul optimizat on-site
- Care este nisa acestuia ? Care este concurenta existenta pentru cuvintele cheie dorite a fi optimizate?
- A beneficiat deja de o campanie de promovare? In ce masura ? Care sunt ancorele folosite ?
- Care este termenul de executare ? 

Costurile de optimizare sunt variabile in functie de aceste aspecte, precum si altele, neprecizate mai sus. Un website este creat in special pentru a capta clienti, a realiza vanzari, ori a aduce la cunostiinta utilizatorului de internet existenta unui produs / serviciu. Cu cat campania SEO este mai bine realizata, cu atat site-ul respectiv va aduce mai multi vizitatori, deci implicit, mai multe vanzari.

Exista firme care platesc mii de euro / luna pentru o crestere de 5-10 % la vizitatorii adusi din motoarele de cautare. In Romania inca situatia este decenta. Exista firme care platesc preturi medii, insa in comparatie cu ce ceea ce se practica pe piata internationala, inca suntem copilasi mici.

Costurile SEO de optimizare a unui web site pot fi cuantificate dupa un audit initial. Pentru a beneficia de o cotatie accesati pagina de contact si complectati formularul de acolo.

www.top-seo.ro Creat din pasiune
Sfaturi, Idei, Solutii


0 comments:

Post a Comment

1. Incercam sa fim decenti in limbaj
2. Nu te cheama nici termopane, nici masini, nici retete culinare, te simti ?

Cu siguranta o sa iti placa urmatoarele articole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share